Pravično ili rigorozno? Stefanu Đokoviću zabranjena jedna stvar u javnosti, Novak uveo strogo pravilo

Pravično ili rigorozno? Stefanu Đokoviću zabranjena jedna stvar u javnosti, Novak uveo strogo pravilo

Autor: | 31/01/2024

0

Novak Đoković uveo sinu strogo pravilo

Novak Đoković ne samo da je najbolji teniser na svetu već je i čovek koji je uspeo da u svetu sporta očuva porodicu i svoju decu Taru i Stefana polako, ali sigurno izvodi na pravi put.

Da su i Jelena i Novak posvećeni svojim naslednicima, imali smo prilike da vidimo bezbroj puta, a jedan gest malog Stefana ostavio je veliki utisak na Noletovu publiku.

Pročitajte: Dijana rešila porodičnu misteriju dugu 15 godina - Sada je jasno zašto Đokovići zaobilaze jedno mesto u širokom luku

Posle jednog obroka u kompleksu Vimbldona, Stefan je sve uredno pokupio i odneo, čekao je u redu da bi vratio poslužavnik. Nije tu bilo asistencije, nije bilo očevog nošenja stvari, naprotiv. 

Stefan zna da ima svoje obaveze i to je posebno oduševilo Novakove fanove - videli su da Novak čini sve da naslednik ne bude razmažen. 

 

 

Iako Novak često ističe da ne može da bude strog otac, jedno pravilo njegov naslednik nikako ne sme da prekrši, smatrajući da će tako naučiti da bude pravi gospodin koji poštuje tuđe izbore, ali i postignuća.

Opšte je poznato da je Đoković veliki navijač „Crvene zvezde”, dok Stefan obožava suparnički klub „Partizan”. 

Oni zajedno i odlaze na utkmice oba tima, te zajedno uživaju u košarci ili fudbalu. I dok se mnogi čude „kako je to mogao da dozvoli”, slavni teniser sa sinom ima posebne sportske razgovore u kojima važi jedno strogo pravilo.

Profimedia

 

- Nadam se da to šalje dobru poruku. Neki kažu da sam svom sinu dozvolio da navija za ‘Partizan’, a zvezdaš sam. Pitaju: kako sam to kao otac mogao da dozvolim? 

- Nisam ja njemu ništa dozvolio, niti sam to uradio da bih se nekome dopao, nego sam svom sinu dao izbor da navija za klub koji hoće, i da se s tim u vezi oseća kako želi. To je suština svega — rekao je Đoković u intervjuu za „Novosti” i dodao:

Pročitajte: Nole, Rafa ili neko treći - Veštačka inteligencija rekla ko je najbolji teniser na svetu - Izvinite, moj odgovor...

- Svom sinu sam rekao da, što se mene tiče, može da ide na utakmice „Partizana”, i kada igra sa „Zvezdom”, kao što je to nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo kog drugog tima.

Getty Images

 

A onda se osvrnuo na zabranu koju Stefan mora da poštuje, u suprotnom može da zaboravi na košarkaške utakmice.

- Može da navija za ‘Partizan’, ali onog trenutka kada ga budem čuo da vređa ‘Zvezdine’ igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala, ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i zasad to poštuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Valerio Pennicino/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još