Svi je znate kao Milšu, a to joj uopšte nije prezime: Ovako se poznata glumica zaista zove

Svi je znate kao Milšu, a to joj uopšte nije prezime: Ovako se poznata glumica zaista zove

Autor: | 22/07/2022

0

Pravo ime Milice Milše je ovo

Glumica Milica Milša na javnoj sceni prisutna je decenijama, što kao glumica, što kao dete uspešnih roditelja – akademika Antonija Isakovića i Leposave Milanin, arhitekte i književnice.

Milica je sa novinarima uvek negovala otvoren i iskren odnos, pa se stiče utisak da se o njenom životu zna skoro sve.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao! Milica Milša se slikala za Plejboj, dvaput ćete pogledati provokativnu fotografiju (foto)

Aleksandar Krstović

 

Ipak, kada bismo „zavirili“ u njenu ličnu kartu, pročitali bismo ime različito od onog po kojem je oduvek znamo. Milica je rođena kao Isaković, udata je Jokanović, a ustaljeno Milša, nalik pseudonimima koje imaju filmske zvezde, nije prezime već nadimak koji joj je dala majka.

Pročitajte: Milica Milša nikada nije otkrila ko je otac njenog sina, Žarko ga je prihvatio kao rođeno dete - Najviše na svetu voli te tvoj Debeli

Petar Đorđević

 

‒ Mama je bila na poslovnom putu, na nekoj egzotičnoj destinaciji, gde je čula ženu kako svoje dete, koje je bilo slatko i simpatično, doziva tim imenom. Ta scena joj je ostala u lepom sećanju i onda je, kada se vratila kući, počela tako da me zove, a nadimak je ostao do danas ‒ otkrila je jednom prilikom za HELLO!.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin