Srce je tamo gde je dom: Posle Kana, Nice i Monte Karla, Dragana Mirković stigla u rodni Kasidol (foto)

Srce je tamo gde je dom: Posle Kana, Nice i Monte Karla, Dragana Mirković stigla u rodni Kasidol (foto)

Autor: | 07/08/2021

3

Dragana Mirković u Kasidolu pronalazi svoj mir

Svuda pođi, kući dođi! Tokom uzbudljivog letovanja, koje je počela u Dubaiju gde su je dočekali kao princezu, a nastavila na Azurnoj obali uživajući u maniru filmske zvezde, Dragana Mirković svratila je i do rodnog kraja.
Kan, Monte Karlo, Sen Trope, sve to zvuči savršeno i mondenski, ali Kasidol je uvek u srcu. Popularna pevačica, koja ovih dana ponovo zabavlja publiku na koncertima i obara sve rekorde posećenosti, virtielnim putem je odvela fanove do sela u kojem je odrasla.

Pročitajte: U crnini i vidno mršavija Dragana Mirković privatnim avionom sletela u Sen Trope (video)

"Gaga u svom Kasidolu", napisala je uz fotografiju iz dvorišta, za koju je pozirala zajedno sa starim biciklom ukrašenim cvećem. Tu su, naravno, i njeni zaštitni znaci, osmeh i dobro raspoloženje, a scenu prati pesma "Pitaju me u mom kraju".

Dragana Mirković u Kasidolu koji se ne zaboravlja

Iako danas živi u dvorcu u Beču, Dragana svaku priliku koristi da obiđe mesto pored Požarevca, gde svi kažu da se nimalo nije promenila od trenutka kada je snimila prvi hit "Imam dečka nemirnog". 
Folk zvezda je još jednom pokazala da ima i veliko srce, odlučivši da deo prihoda sa svih koncerata koje ovih dana održava da u dobrotvorne svrhe. 

Komentari (3)

Loading
Ljubisha Luke Jovanovic 08:03 08.08.2021
Odgovori

Drago mi Dragana, da si jos uvek skromna i vratila se u svoj rodni kraj, koje vec duze nosis u svom velikom srcu. Evo i ja sam se vratio sa Novog Zelanda posle 26 godina I osecam se veoma lepo. Hvala ti na lepim pesmama koje jos uvek darujes ljudima I na lepom koncertu u Malom Zvorniku. Neka te svuda prati ljubav I sreca gde god bila. Veliki pozdrav od dr. Ljubise iz Pozarevca

Jovica Kocic 22:11 08.08.2021
Odgovori

Dragana je primer kako se jedna zvezda treba ponasati,ziveti!!!

Radisa 09:36 09.08.2021
Odgovori

Dragana najveci dar svojima i mestanima sela Kasidola kao i ostalima ovog prostora..to sto si dosla u svoj rodni .'''Neka te prati sreca zdravlje i ljubav u porodici.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti