"Princeza Leja" doživela težak infarkt na letu iz Londona za Los Anđeles

"Princeza Leja" doživela težak infarkt na letu iz Londona za Los Anđeles

Autor: | 24/12/2016

0

Keri Fišer (60) je infarkt doživela petnaestak minuta pre sletanja u Los Anđeles. Glumica je, kako su izjavili putnici koji su prisustvovali nemiloj sceni, ustala sa svog sedišta i srušila se.

Zahvaljujući prisebnosti putnika i posade, koji su je reanimirali u vazduhu, Fišerova je bila živa kada je avion aterirao.

Oživljavanje je trajalo čitavih 15 minuta, odnosno do samog sletanja, kada je Fišerovoj povraćen puls. Putnici koji su bili na tom letu izjavili su da su bili prestravljeni kada je Fišerova prestala da diše, hvaleći reakciju ljudi koji su joj ukazali pomoć.

Neki od putnika izjavili su da su među njima bili lekari i medicinske sestre.

Čim je avion sleteo Fišerova je hitno prebačena u bolnicu, a prve procene lekara bile su da njeno stanje "nije dobro". Ipak, nekoliko sati kasnije saopšteno je da je njeno stanje "stabilizovano".

Glumičin brat Tod Fišer izjavio je da je Keri u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

Kompanija "junajter erlajns" saopštila je da se slučaj desio na njihovom letu 935 te da je glumicu preuzela stručna medicinska ekipa, ali bez navođenja imena glumice.

Vatrogasna služba Los Anđelesa takođe se oglasila saopštenjem, u kojem se navodi da je odmah po sletanju aviona pružena "agresivna nega" putnici koja je bila u lošem stanju.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/posle-nekoliko-decenija-keri-fiser-priznala-da-je-imala-aferu-sa-harisonom-fordom/

Glumac Piter Mejhju, koji je u "Ratovima zvezda" glumio Čubaku, napisao je na tviteru da se moli za život "omiljene svetske princeze".

Ubrzo se oglasio i Mark Hamil, koji je u čuvenom serijalu tumačio ulogu legendarnog Luka Skajvokera.

- Kao da 2016. ne može da bude gora nego što jeste... Šaljem svu svoju ljubav Keri - napisao je Hamil na Tviteru.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/mark-hamil-bio-na-strogoj-dijeti-zbog-uloge-u-ratovima-zvezda/

Keri Fišer je u "Ratovima zvezda" stekla svetsku slavu ulogom Princeze Leje,  u epizodama IV, V i VI, kao i u VII, odnosno "Buđenje sile".

 

Osim čuvenog serijala, publici je poznata i po sjajnim rulama u filmova "Braća bluz" i "Kad je Hari sreo Seli".

Pored glume, Keri Fišer se istakla i u pisanju. Autor je četiri novele i tri knjige memoara. Poslednju od njih, autobiografiju "Princezin dnevnik", promovisala je u Londonu pre ovog nemilog događaja.

U toj autobiografiji otkrila je da je tokom snimanja imala "intenzivnu vezu" sa Harisonom Fordom, koji je u "Ratovima zvezda" glumio Hana Sola.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Keri Fišer