Žilijet Binoš: Zbog velike traume iz detinjstva napustila sam sve svoje ljubavi

Žilijet Binoš: Zbog velike traume iz detinjstva napustila sam sve svoje ljubavi

Autor: | 10/12/2016

0


Jedna od najvećih današnjih francuskih filmskih zvezda, 52-godišnja Žilijet Binoš ujedno je najzatvorenija kada je u pitanju privatni život, ali je nedavno, na opšte iznenađenje javnosti u Francuskoj, otvoreno progovorila o svom odrastanju i o tome da su je roditelji zanemarivali, a ta rana iz prošlosti progoni je čitavog života, posebno u ljubavnim vezama.

Žilijet je na francuskoj televiziji priznala je da je nakon dugo godina opet srećno zaljubljena i u vezi, a odvažila se i na zajednički život sa svojim novim izabranikom.

Ono što trenutno najviše priželjkuje jeste da se njihov zajednički život pokaže kao skladan, a time i dugovečan. O kome se radi, Francuzi još nisu otkrili, ali mnogi misle da njena nova romansa ne može da izbegne tužan kraj nakon što je popularna glumica otkrila u jednom televizijskom intervjuu detalje svoje prošlosti.

- Čitavog života se borim sa strahom od gubitka. Dok sam bila dete roditelji su me napustili i taj osećaj je oduvek deo mene. Bila sam hipersenzibilno dete, ostala sam hipersenzibilna žena - rekla je Žilijet.

Njeni roditelji su se razveli kada su joj bile tri godine, a odgajala ju je tetka, a kasnije je živela u internatu.

- Napustila sam sve muškarce koje sam volela kada su se pojavili problemi u našem odnosu zbog straha da to oni ne urade pre mene. Ne bih mogla da podnesem da je bilo drugačije - priznala je ona.

Iz veze s roniocem Andreom Haleom glumica ima 23-godišnjeg sina Rafaela, a s poznatim francuskim glumcem Benoaom Mažimelom 16-godišnju ćerku Hanu.

Žilijet je ispričala i kako se osećala kada se sa petomesečnim sinom zatekla 1994. u Los Anđelesu, kada je u velikom zemljotresu poginulo 17, a ranjeno 9.000 ljudi.

- Mislila sam da je to moj kraj. Taj osećaj nemoći i najvećeg straha koji sam osetila u životu trajao je samo minut, a izgledao mi je kao večnost - rekla je Žilijet Binoš.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: žilijet binoš