Željko Vasić: Za kćerkinu naklonost moram svakodnevno da se borim

Željko Vasić: Za kćerkinu naklonost moram svakodnevno da se borim

Autor: | 09/03/2014

0

Pop pevač Željko Vasić ponosan je na karijeru dugu više od dve decenije, tokom koje je prošao kroz različite faze, a sve uspone i padove podnosio je lakše uz svoju životnu saputnicu Ivanu, za koju ističe da je stub njihove četvoročlane porodice. Četvorogodišnja Lenka i osmogodišnji Andreja izvor su njegove sreće i nesebične ljubavi koju čuva za zajedničke trenutke. Iako je trenutno posvećen radu na novim pesmama, Željko je našao vremena i da se posveti humanitarnom radu, a da je stvar ozbiljna svedoči pokretanje sopstvene fondacije, u okviru koje planira da se sa profesionalnim timom, krajnje ozbiljno, posveti organizovanju donatorskih večeri i drugih događaja, na kojima će se sakupljati materijalna pomoć za one kojima je najpotrebnija. Prvi korak načinjen je nedavno, potpisivanjem ugovora sa zaječarskom fondacijom "Iskorak", a prva zajednička akcija namenjena je upravo Željkovom rodnom gradu Zaječaru.
- Moram da kažem da sam bio šokiran kada sam saznao da u zaječarskom Medicinskom centru ne postoji nijedan histeroskop, aparat za rano otkrivanje raka grlića materice, što je za mene bio iskreni šok - počinje razgovor za "Hello!" poznati pevač, koji je odlučan u nameri da započne akcije koje će poboljšati šanse ljudi za kvalitetniji život, počev od mesta odakle potiče.
- Zaječar je moje rodno mesto i mislim da bi prvo trebalo da pospremim u svom dvorištu, pa da nastavimo - iskren je Vasić, koji otkriva šta ga je navelo na odluku da pod svojim imenom osnuje humanitarni fond.
- Nebrojeno puta sam se odazvao na razne humanitarne koncerte koji, nažalost, uglavnom nisu imali efekta, ne zbog nedostatka dobre volje i namere, nego zato što organizatori nisu imali ništa više osim toga. Zato sam prestao sa aktivnostima te vrste, a onda su mi se javili prijatelji iz Zaječara, što je bila inicijalna kapisla.
Osim radu na prikupljanju sredstava za opremanje Doma zdravlja u Zaječaru, Željko je bezrezervno posvećen i radu na albumu, koji najavljuje kao drugačiji od svih prethodnih.
- Na ovom albumu biće najmanje mojih pesma, prepuštam drugim autorima da naprave dobre pesme. Ja sam autor iz nužde koji je počeo da komponuje jer niko nije imao da ponudi ništa dobro. Tekstovi su mi i dan-danas slaba tačka, ali muzike me povuče da pišem, što je, priznajem, pomalo šizofreno, ali ja u svom haosu savršeno funkcionišem - priznaje uspešni muzičar.
Novi album nosiće intrigantan naziv "Nema dalje". Kako se odlučio baš za njega tridesetčetvorogodišnji pevač kaže:
- Reč je o stihu nove pesme: "Nema dalje od tog bola", tako da o tome nema reči. U pitanju je samo dobar "keč", pesma je bukvalno fantastična i to je sve što za sada mogu da kažem.
Na oduševljenje svojih pratioca na društvenim mrežama, Željko je podelio fotografiju svog sina Andreje koji svira bubnjeve. Iako mu je to vrlo simpatično, poznati otac ne krije da sina ne usmerava na muzčiku stranu.
- Svako treba da pronađe sebe, ali mislim da je još rano da se on usmerava. To jeste bila ljubav na prvi pogled i ja sam se iznenadio koliko je lako i brzo savladao neke osnove sviranja bubnjeva, ali mislim da je to za njega poput video-igrice. Veliki je fan igrica i dok ga gledam kako sa palicama otkriva tajne sviranja bubnjeva, čini mi se kao da prelazi nivoe.
Zadovoljan je što je sa osmogodišnjim sinom izgradio lep odnos, dok za kćerkinu naklonost mora stalno da se trudi.
- Ja se mojoj Lenki stalno udvaram i to mi jako teško ide. Stalno me ignoriše, iako joj ja pričam da je ona najlepša devojčica koju sam upoznao. Prema njoj sam najemotivniji, ali to je neuzvraćeno divljenje - sa osmehom završava deklarisani otac emotivac, u nadi da će Lenka s godinama promeniti odnos prema njemu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin