Jelena Đoković objavila prvi selfi na Instagramu

Jelena Đoković objavila prvi selfi na Instagramu

Autor: | 23/10/2015

0


Jelena Đoković nedavno je otvorila profil na društvenoj mreži Instagram i za veoma kratak period prikupila mnoštvo fanova koji s nestrpljenjem očekuju svaki novi post supruge najboljeg tenisera sveta.

Dvadesetdevetogodišnja Beograđanka, na radost mnogih pratilaca, redovno objavljuje fotografije iz svog privatnog života, a uz svku sliku ostavlja i iscrpne komentare.

Nedavno je s fanovima podelila tajnu svoje vitke linije, a potom i delić atmosfere sa rođendana svog naslednika Stefana. Danas je na Instagramu otkrila i ko je zaslužan za njenu uvek stilizovanu kosu. Jelena je pored selfija otkrila i ponešto o tome kako neguje svoje vlasi.

- Nisam sigurna da ste dosad primetili, ali jedna od mojih omiljenih stvari su pletenice u kosi. Verovali ili ne, naučila sam da ih pravim gledajući snimke na Jutjubu. Danas možete mnogo toga naučiti na Internetu. To je tako ohrabrujuće jer zavisi samo od mene i dobrog WiFi signala - našalila se na kraju komentara životna saputnica Novaka Đokovića i poželela svima lep vikend.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Jelena Đoković / Instagram
Tagovi: jelena djokovic