Pogledajte šta će Jelena Đoković čitati za praznike

Pogledajte šta će Jelena Đoković čitati za praznike

Autor: | 08/12/2015

0

Jelena Đoković je sa fanovima na Instagramu podelila malu tajnu: šta se sprema da pročita tokom predstojećih praznika.

U tekstu koji je napisala pored knjige, Jelena objašnjava zašto misli da su pomaganje drugima i deljenje sa drugima veoma važni u životu.

- Moja poslednja objava izazvala je mnogo diskusije. Srećna sam što mnogi veruju da je pravi način za menjanje sveta - da promeniš sebe, o čemu je moj post i govorio. Razmišljajte pozitivno da biste videli pozitivno; to što sada radimo je naša budućnost i slično. Želela sam da sa vama podelim ovu knjigu koju mi je preporučio prijatelj i poslovni partner. Preko praznika ću konačno moći da je pročitam i veoma sam zahvalna zbog toga! Praznici nam stižu, neki će možda imati vremena da je pročitaju, neki će možda želeti da je kupe kao poklon nekome. Davanje i deljenje i pomaganje je nanačin da se na duge staze postigne uspeh u životu. Ova knjiga čak daje primere, bilo u privatnom bilo u poslovnom životu, kako je davanje način života - napisala je Jelena.

My last post has raised a lot of discussions. I am happy to see that many believe that the right way is to change ourselves if we want to change the world.. Which the post was all about :) Thinking positive to see positive. What we do now is our future :) and soo... I wanted to bring up this book, that my friend and business partner recommended to me. On holiday I finally managed to finish it and I am so grateful! I had to share it with you. The holiday season is coming, some of you might have time to read it, some of you might want to buy it as a gift... Giving and sharing and helping is the way to achieve long lasting success in life. This book is even sharing examples from both professional and private perspective of how giving is the way to live. Students, businessmen, artists, politicians... I hope you'll enjoy reading it as much as I did!

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Dec 7, 2015 at 9:27pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: jelena djokovic