Kris Hemsvort je najseksepilniji muškarac za 2014. godinu

Kris Hemsvort je najseksepilniji muškarac za 2014. godinu

Autor: | 19/11/2014

0


Magazin "People" proglasio je australijskog glumca Krisa Hemsvorta za najseksepilnijeg muškarca na svetu. Hemsvort je najpoznatiji po ulozi Tora u istoimenom serijalu, a igrao je i vozača formule jedan Džejmsa Hanta u filmu "Rush" Rona Hauarda i u novim "Zvezdanim stazama".
Tridesetjednogodišnji glumac saznao je da je dobitnik priznanja u jednoj "tok-šou" emisiji, a zatim rekao da za laskavu titulu treba da zahvali svojim roditeljima.
Za poznati magazin Australijanac je izjavio kako mu je nagrada "dala pravo da se nekoliko nedelja hvali" po kući i svojoj ženi.
- Sada mogu da joj kažem: 'Seti se da ovo ljudi misle i da više ne moram da perem sudove i menjam pelene. Sada sam iznad toga. Uspeo sam' - našalio se on.
Hemsvort je oženjen sedam godina starijom glumicom Elsom Pataki sa kojom ima troje dece. Njegov mlađi brat Lijam zvezda je serijala "Igre gladi".
Prethodni dobitnici ovog priznanja su: Bredli Kuper, Bred Pit, Rajan RejnoldsDžordž KluniPatrik Svejzi, Ben AflekAdam LevinŠon Koneri Čening TejtumMel Gibson, još jedan Australijanac, bio je prvi dobitnik 1985. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Kris Hemsvort