Ljubinka Buba Dobrosavljev: Ekskluzivna ispovest

Ljubinka Buba Dobrosavljev: Ekskluzivna ispovest

Autor: | 14/11/2011

0

Emisiju „Dobro veče Srbijo“, voditeljka Jelena Bačić - Alimpić ovog utorka posvetiće ženama koje su bile zlostavljane. Autorka emisije će u studiju ugostiti Ljubinku - Bubu Dobrosavljev, voditeljku koja je nedavno proživela porodični pakao i Vesnu Stanojević iz Savetovališta za žrtve nasilja u porodici.
Buba Dobrosavljev je pre nekoliko dana dospela u žižu javnosti kada je objavljeno da ju je njen dečko sa kojim je očekivala prinovu fizički maltretirao do te mere da je Buba izgubila bebu, a jedva spasla sopstveni život. Njen pakao se nije završio, jer i dalje živi u strahu da će njen bivši iritiran saznanjima javnosti napraviti novu nevolju u njenom životu, jer pravu zaštitu ne može da dobije.
Jelena Bačić Alimpić je uspela da, zarad onih žena koje su prošle kroz sličnu situaciju zamoli bivšu voditeljku emisije „Zvezde Granda“ da sa gledaocima Pinka podeli svoju tragediju i posluša savete druge gošće, Vesne Stanojević, koja će edukovati kako Ljubinku, tako i naše gledaoce na temu kako postupati u ovakvim situacijama.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin