Jovana Nikolić: Zaljubljena sam, ali ne mislim o udaji!

Jovana Nikolić: Zaljubljena sam, ali ne mislim o udaji!

Autor: | 08/10/2010

0

Atraktivna pevačica Jovana Nikolić, koja je albumom „Udahni duboko" napravila pravi bum na estradi, ne krije da je estetske nedostatke korigovala posetama plastičnim hirurzima, zbog čega je mnogi ne prepoznaju sa početka karijere.
- Sve je počelo operacijom nosa, jer sam imala velikih problema sa nozdrvama i disanjem, ali sam usput uradila i sitnu estetsku korekciju. Tada sam htela da kompletno promenim nos, ali mi roditelji nisu dozvolili. Kasnije sam korigovala gornju usnu, zbog čega se kajem. Sve operacije nisam uradila zbog karijere, već zbog sebe i zadovoljstva kada se pogledam u ogledalo. Može neko da bude prelep, a kada pusti glas sve maske padaju, tako da lepota nema veze sa karijerom - kaže devojka Marka Miškovića.
Jovana poručuje da je zaljubljena.
- Potpuno uživam u svakoj sferi života, zaljubljena sam i to ne krijem. Uživam provodeći vreme sa dragim ljudima, a svoju intimu čuvam daleko od očiju javnosti - ističe Jovana, i dodaje da o sudbonosnom „da" ne razmišlja.
- Više sam o tome razmišljala kao dete nego sada. Vremenom se nekako ta slika potpuno izgubila. Sada su mi najbitniji muzika i plasiranje jednog novog umetničkog izraza na našim prostorima. Sve ostalo će, kao i uvek, doći samo po sebi, i to onda kada se najmanje nadamo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Jovana Nikolić