Izvajano telo kao imperativ: Čega se Saša Kovačević odriče zarad izgleda

Izvajano telo kao imperativ: Čega se Saša Kovačević odriče zarad izgleda

Autor: | 04/04/2017

0

 

Kada se pevač Saša Kovačević pojavio na nastupu novosadske barbike Nataše Bekavalac nastalo je opšte komešanje u ženskom delu publike. Gužva i osmesi posvedočili su koliko je on popularan kod devojaka, a razlog za to je, pored talenta, i atraktivan izgled.

Saša Kovačević: Bio bih odličan otac, kad god da se desi dobrodošlo je

Saša Kovačević priznaje da puno truda ulaže da bi održao takvu formu. On toliko vodi računa o ishrani i vežbanju da ga porodica često kritikuje.

Saša Kovačević nakon raskida: U svoju muziku sam zaljubljen najviše


-Porodica mi kaže da sam bolestan što se toga tiče, mada i ja smatram da sam prešao granicu jer sam skoro sve namirnice izbacio. Jedem ribu, piletinu i biftek. Od napitaka vodu, limunadu i belo vino, koje volim da pijem na nastupima. Od ugljenih hidrata unosim krompir i pirinač, jedem povrće i pojedino voće, rekao je pevač za Puls i priznao da, ipak, ima i jedan porok.

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Jun 20, 2016 at 10:45am PDT

-Cigarete su mi jedini porok, ali i njih popušim tri do četiri dnevno. Pet do šest puta nedeljno idem u teretanu, zavisi od putovanja. Naravno, ima dana kada bih očima pojeo nešto slatko, ali karakter mi ne dozvoljava da posustanem, izjavio je Kovačević.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/Instagram SasaKovacevic