Saša Kovačević otvorio dušu: Jovana i ja smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli

Saša Kovačević otvorio dušu: Jovana i ja smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli

Autor: | 10/04/2017

0

Vest o raskidu četvorogodišnje emotivne veze pop zvezde Saše Kovačevića i atraktivne studentkinje Jovane Jocić, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima. Dugo se nagađalo o njihovom odnosu i uzroku raskida, a polemisalo se i da Saša nije mogao više da održava vezu na daljinu, budući da je Jovana zbog poslovnih obaveza u tom periodu boravila u Americi.

Popularni pevač se ovim povodom dugo nije oglašao, a na pitanja o njegovom emotivnom statusu uglavnom je odgovarao kako mu je posao na prvom mestu, i kako želi da se posveti karijeri.

Saša Kovačević nakon raskida: U svoju muziku sam zaljubljen najviše

Međutim, Saša je sada otkrio do sada nepoznate detalje raskida sa Jovanom koja trenutno radi kao stjuardesa za jednu inostranu kompaniju.

- Sa Jovanom sam ostao u fenomenalnom odnosu. Čujemo se, ali se ne viđamo često... Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli... To je naravno tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih reči i uvreda - rekao je Kovačević za Pink.rs.

Saša Kovačević: Nisam još dokučio šta žene žele

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva