Saša Kovačević: Velika je čast nastupati uz Čolu

Saša Kovačević: Velika je čast nastupati uz Čolu

Autor: | 22/08/2016

0


Saša Kovačević i Zdravko Čolić predvode dugačku listu muzičkih zvezda koje će nastupiti na 31. Danima piva u Zrenjaninu.

Popularni festival ove godine biće održan od 23. do 28. avgusta i to na dve lokacije.

U četvrtak će muzički program na Trgu slobode otvoriti Zrenjaninska filharmonija. U petak, 26. avgusta zakazan je koncert jedne od najpopularnijih pevača svih vremena Zdravka Čolića. Dan kasnije, publiku će zabavljati Saša Kovačević, dok će u nedelju, poslednjeg dana festivala, pevati "Crvena jabuka".

Na pitanje da li mu imponuje što će nastupiti na istom mestu gde i Zdravko Čolić, Saša Kovačević kaže:

- Naravno da mi imponuje, čast mi je što nastupam kada i Čola. Radujem se susretu sa zrenjaninskom publikom na Danima piva. Obećavam nezaboravan provod - rekao je Kovačević.

Bogat program organizovan je i na Žitnom trgu, na kojem će biti organizovani koncerti tokom šest dana, od utorka 23 avgusta, do nedelje 28. avgusta. Među izvođačima su Galija, Dejan Cukić, Del Arno Bend, Ortodox Celts, Sanja Ilić i Balkanika, Električni orgazam...

Na prošlogodišnjim jubilarnim 30. Danima piva u Zrenjaninu, nastupila je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja je pevala pred 50.000 ljudi i tako oborila rekord posete na festivalu. Tokom pet dana trajanja festivala 2015. manifestaciju je posetilo preko 300.000 ljudi. Ove godine festival traje šest dana, pa organizatori očekuju da će Zrenjanin tokom sledeće nedelje obići oko pola miliona posetilaca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs privatna arhiva