Ima 55 godina, a izgleda upola mlađe: Ovo je tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović

Ima 55 godina, a izgleda upola mlađe: Ovo je tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović

Autor: | 03/02/2024

1

Tajna izgleda Dubravke Mijatović u šestoj deceniji

Glumica je 27. decembra napunila sjajnih 55 godina, a poslednji put imali smo prilike da je vidimo davne 2019, kada se pojavila na prestoničkom događaju.

Iako vešto krije privatnost, Dubravka Mijatović važi za jednu od onih glumica koje svojim izgledom inspirišu i mlađe i dame u poznim godinama.

ATA Images

 

Hrabro, bez ijedne estetske korekcije, glumica je zagazila u šestu deceniju iako se to po njenom izgledu, ali i duhu, nikada ne bi reklo.

- Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala.

Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala - rekla je Dubravka svojevremeno za medije.

Pročitajte: Da li biste joj dali 54 godine - Dubravka Mijatović nikad nije izgledala bolje, nova boja kose oduševila FOTO

Glumica je tada otkrila da ne drži dijete, već da voli da uživa u hrani i da je tajna njenog izgleda u redovnim treninzima.

- Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali trudim se da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu.

Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam i nisam neki karakter za dijete - rekla je tada.

Koliko je važna nega lica naučila je još u detinjstvu, od svoje majke, pa je ta pravila nastavila da primenjuje i kasnije.

Ata Images

 

- Znam da sam od mame, gledajući je kako se sprema za posao, naučila da je nega jako važna za ženu, da se iz kuće ne izlazi bilo kako.

Zbog sebe, naravno. I da nedostatak vremena nije izgovor za to - istakla je Dubravka pre nekoliko godina za portal „To sam ja“.

Ni dijeta, ni botoks, već puna čaša zdravlja - Napitak Anice Dobre čist eliksir mladosti

Ipak, još važnija od spoljašnje je unutrašnja nega na kojoj Dubravka vredno radi.

Pročitajte: Zaljubili su se, dobili ćerku i brzo rastali - Ovaj poznati glumac bio je muž Dubravke Mijatović, sreću je pronašao kraj druge

Ne koristi društvene mreže i u tome, između ostalog, pronalazi mir.

„Pretpostavljam da je većini važnija spoljašnja nega jer se ne sećam da me je iko ikada pitao kakve su mi misli, reči i osećanja kada traže savet za izgled.

Tajna izgleda Dubravke Mijatović

Uglavnom se sve svede na kreme, a odustala sam od objašnjavanja da to nije suština. Nemam društvene mreže, ne gledam televiziju i ne čitam novine. To mi ne prija, troši me na neki besmislen način, prazni me.

Luka Šarac

 

Želim da dan provedem drugačije, u kontaktu sa sobom, ljudima koje volim i poslom koji radim“, iskrena je bila glumica za pomenuti portal.

 Nikada nije imala problem da priča o godinama:

„Ne vidim ništa nepoželjno ni loše u tom pitanju. Postoje mnoga nepoželjna, neumesna i neprimerena pitanja, a ovo, bar za mene, nije jedno od njih“, rekla je tom prilikom Dubravka Mijatović.

Komentari (1)

Loading
LELA 12:25 04.02.2024
Odgovori

TO SU GENE A I LEPA JE ZENA, LEPOTA POCINJE IZNUTRA, LEP I ZADOVOLJAN ZIVOT CINE OSOBU JOS LEPSOM. GODINE SU SAMO BROJ A OSECAJ JE NESTO DRUGO.

hellomagazin.rs ATA Images