Tihomir Arsić bori se sa kancerom i otkriva: Moja ćerka bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje

Tihomir Arsić bori se sa kancerom i otkriva: Moja ćerka bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje

Autor: | 04/11/2020

0

Glumac Tihomir Arsić (63), najmlađi Romeo u istoriji našeg pozorišta, dobitnik nagrada “Raša Plaović” i “Zlatni vitez”, poslednjih godinu i po dana živi priču koju samo život može da izrežira. Prvo je dobio ponudu za ulogu u filmu i priliku da se nakon 20 godina vrati na veliko platno, a malo potom je saznao da je bolestan.

‒ Pre čak dvadeset godina poslednji put sam igrao premijeru u matičnoj kući. I taman kad sam pre dve i po rešio da se vratim jednim divnim filmom, koji se bavi temom o čoveku koji umire od raka, otišao sam na proveru zdravlja zbog vrućina i svega ostalog i oni mi, ni manje ni više, nađu kancer, i to pankreasa, gde je najgore. Ali to mi je produžilo život, međutim videćemo ‒ rekao je nedavno Tihomir Arsić za „Blic“.

Pročitajte: Glumac Tihomir Arsić - Opaka bolest osujetila povratak karijeri posle dvodecenijske pauze

Poznati glumac nije izgubio nadu i trudi se da pozitivno razmišlja iako je bolest teška, a hemio terapije otežane usled pandemije korona virusa. Glumac je u braku sa balerinom Jelenom Ćosić, koja mu je najveća podrška i sa kojom ima dvoje dece, Veru i Arsenija. Iz prvog braka sa Biljanom Krstić ima još dve odrasle ćerke, Milicu i Lenku. Porodica se trudi da konstantno bude uz njega i bodri ga u pozitivnom načinu razmišljanja.

Za najnovije izdanje magazina "Gloria", naš glumac navodi kako provodi vreme sa porodicom, kao i kako se oseća.

- Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove. Vidim da nekad zaspu umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima. Supruzi Jeleni nije lako. Inače sa mnom nije lako, a kamoli sad. Mi se svađamo kao da sam zdrav. Kada bi nas neko čuo kako se raspravljamo, pomislio bi da ću da živim 101 godinu - izjavio je Tihomir za "Gloriju" i dodao:

- Normalno je da se ljudi posvađaju. A ja želim da živim normalno koliko je to moguće. Najstarija ćerka Milica je dizajnerka i bavi se marketingom. Podiže prevremeno rođenu ćerku Nou. Ona bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje. Ali je kroz priče na svom "Instagramu" uteha mnogim majkama, čak i onima koji imaju zdravu decu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram