Danima se piše o njenom sukobu sa bivšim mužem: Emina Jahović progovorila o svemu i stavila tačku na tu priču

Danima se piše o njenom sukobu sa bivšim mužem: Emina Jahović progovorila o svemu i stavila tačku na tu priču

Autor: | 07/10/2020

0

Činjenica da se Emina Jahović i Mustafa Sandal nisu pratili na društvenoj mreži "Instagram", mnoge je navela na zaključak o tome da su nekadašnji supružnici prekinuli kontakt. Naime, sve je otpočelo još kada se Emina upustila u vezu sa biznismenom Sadetinom Saranom.

Ipak, Mustafa je bio na proslavi rođendana sina Jamana, a zajedničkom fotografijom obeležili su taj, za oboje važan dan. Međutim, činjenica da se na "Instagramu" ne prate probudila je sumnje. Emina se tako, pored svog projekta i kozmetike "Yaemina" ponovo našla na naslovnim stranama zbog sukoba sa Mustafom.

Pročitajte: Emina Jahović potvrdila lepe vesti - On je konačno tu (foto)

Ipak, kako je u Srbiju došla da promoviše svoju kolekciju beauty proizvoda, Emina je odlučila da se pozabavi i pitanjem odnosa sa Mustafom.

Na konferenciji za štampu, povodom predstavljanja svoje "Beauty" kolekcije, Emina je otkrila koliko je ponosna na sebe kao na ženu preduzetnicu.

Pročitajte: Emina Jahović napravila veliko slavlje - Ovog gosta niste očekivali (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 1, 2020 at 8:08am PDT


- Umorna sam, ali sam presrećna. Meni se danas rodilo treće dete, "Yaemina" tako ga osećam, to je moja najbolja pesme. Sve vreme sam pisala pesme za žene... Ja sam samostalna žena, ovo je moj preduzetnički potez. - rekla je za "Informer".

A onda je prokomentarisala i svoj odnos sa bivšim mužem, Mustafom.

- Kada je "Yaemina" počela, Mustafa je bio tu, naravno da mi je čestitao, dobila sam od njega poruku, upućen je u sve, ali sve sam sama finansirala. Moramo da budemo u korektnim odnosima - istakla je pevačica koja iz braka sa Mustafom ima dva sina.

- Oni su i tatini sinovi, Mustafa je mnogo dobar otac. Za mene su vezani emotivno na drugi način. - ispričala je tokom svog gostovanja u emisiji "AmiGi Show".

Ovom izjavom definitivno je stavila tačku na sve spekulacije o sukobu među bivšim supružnicima. Emina Jahović i Mustafa Sandal pre svega su roditelji dva preslatka dečaka, zbog čega će im odnos uvek biti baš kako treba, korektan i pun razumevanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti