Emi nagrade: Holivudske lepotice izabrale plavu boju

Emi nagrade: Holivudske lepotice izabrale plavu boju

Autor: | 24/09/2012

0

Dame koje su sinoć prodefilovale na crvenom tepihu povodom 64. dodele Emi nagrada u Los Anđelesu poručile su: plava je potpuni trend, a titulu najbolje obučene ponela je zanosna Sofija Vergara. Atraktivna Vergara blistala je u modelu Zuhair Murada. Metalizirani model "sirena" haljine ostavio je bez daha publiku i reportere. 

Zanosna i nedavno razvedena Hajdi Klum mamila je uzdahe zbog vrlo svedene i slobodne kreacije Aleksandre Vautije koja je podsećala na morsku penu. Prisutne je najviše intrigiralo što se lepa Nemica pojavila sama, a ne u pratnji osvedočenog momka, telohranitelja Martina Kristena.

Sledbenica ovog trenda je i neodoljiva Džulijen Hug, koja je imala gotovo sličnu haljinu kao Hajdi. Njen izbor je model Džordž Hobieka.



Glumica Nikol Kidman nije propustila priliku da pozira, a iako je njena toaleta Antonio Berardi u osnovi bela, dominirali su metalizorani plavi detalji.

Plavoj boji nije odolela ni Hajden Panetjeri. Iako su modni znalci prokomentarisali da mlada Hajden deluje starije u haljini koju je ponela, stoji da je izgledala zanosno.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti