Iznenadiće vas ko je novi dečko Emine Jahović?

Iznenadiće vas ko je novi dečko Emine Jahović?

Autor: | 25/08/2020

0

Dečko Emine Jahović tema je o kojoj bruje mediji u regionu. Ko je on, čime se bavi, da li je upoznao njene i Mustafine sinove, samo su neka od pitanja na koje novinari žele da dobiju odgovor. Posle razvoda, a zatim i raskida emotivne veze sa turskim milionerom Sadetinom Saranom Emina je uplovila u mirno poglavlje života i posvetila se poslovnim planovima.

‒ Ljubav svima treba, pa i meni. Ja nemam vremena, ne za ljubav, već ni za obrok. Ova šminka i kozmetika koju proizvodim uzela mi je toliko energije da mi scena, kao i pisanje pesama teško padaju. Ali verovatno je to normalno u ovom periodu ‒ iskreno je rekla pevačica početkom godine, potvrdivši da je trenutno sama.

Pročitajte: Emina Jahović - Nisam prevarila Mustafu, niti je on mene, ljubav se jednostavno ugasila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 23. Авг 2020. у 9:48 PDT

Novi dečko Emine Jahović nije milioner

Leto je ipak donelo novu ljubav u Eminin život. Prema pisanju domaće štampe pevačica je ponovo srećna i zaljubljena, a na iznenađenje mnogih, novi dečko Emine Jahović nije poznata ličnost niti je bogati biznismen. Pevačica već mesec dana uživa u ljubavi sa programerom Ronom Gurćajem.

Kako piše „Informer“, turski paparaci uslikali su je u restoranu sa novom ljubavi.

‒ Emina i Ron nisu spremni da se pojavljuju u javnosti, pa se još kriju od svih. Često sede u restoranu blizu njenog doma i deluju baš zaljubljeno. Ron dolazi kod nje kući, a upoznao se i sa njenim sinovima Jamanom i Javuzom ‒ ispričao je neimenovani izvor za ovaj list.

Pročitajte: Emina Jahović raskinula vezu sa Sadetinom, ali ovu neće nikada!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 2. Авг 2020. у 1:03 PDT

‒ Ron, za razliku od njenih prethodnih momaka, nije milioner, ali solidno zarađuje. Živi u jednom gradu u Turskoj, ali u poslednje vreme sve češće dolazi u Istanbul ‒ zaključio je neimenovani izvor za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, ATA Images, instagram