Emina Jahović ostavila Sadetina Sarana: Da, tačno je, došao je kraj! (video)

Emina Jahović ostavila Sadetina Sarana: Da, tačno je, došao je kraj! (video)

Autor: | 10/12/2019

0

Emina Jahović i Sadetin Saran su od početka u turbulentnoj emotivnoj vezi, raskidali su i mirili se, krili se od javnosti, ali izgleda da je ovoga puta zaista došao kraj njihovoj ljubavi.

Njihova veza je od početka privlačila veliku pažnju javnosti, koju su se oni trudili da izbegnu, pa su se retko pojavljivali zajedno na događanjima. Nakon što su izgladili nesporazume i ponovo dali šansu svojoj ljubavi, Emina je rešila i da sinove upozna sa novim izabranikom.

- Emina je bila presrećna što se svi lepo slažu i odahnula je, ali zabrinula se kada su je sinovi upitali da li će dobiti uskoro batu ili seku. Emina je bila šokirana odakle to njima, pa je izbegavala da priča na tu temu, međutim, oni su insistirali i stalno je zapitkivali – rekao je izvor blizak pevačici za domaće medije. A možda je baš tu bio okidač za raskid.

Emina i Sadetin Saran su možda previše brzo ušli u vezu koja je postala ozbiljna

Jer, podsetimo, njihova prva "svađa" koju su mediji iskopali, ticala se upravo toga da Emina ne želi da nakon 10 godina braka s Mustafom Sandalom ponovo tako brzo stane pred matičara.

Emina je mislila da je u Sadetinu pronašla srodnu dušu i da će uz njega moći da se posveti karijeri i svojim sinovima, ali bez opterećenja i uslovljavanja.

Emini takav pritisak nije odgovarao, pa je stavila tačku na romansu početkom ove godine.

– Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo i brzo posle braka. Imali smo neko mimoilaženje i mišljenje, i način života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima, mi smo odrasli ljudi – rekla je Emina u jednoj emisiji.

A sada se izgleda desio sličan scenario, što su turski mediji i zabeležili. Snimili su Eminu kako izlazi iz veterinarske klinke na kojoj je bila jer je njen psić jako bolestan, te su iskoristili priliku da je upitaju i da li je istina da je Sadetin Saran prošlost.

Emina Jahović najzad otkrila pravu istinu: Sadetin Saran je završena priča!

- Danima nisam mogla da spavam zbog nje. To nije rak, ali postoji zatajenje organa. Lekari kažu da imamo vrlo malo šanse, ali se nadam da ćemo pregurati ovo - rekla je Emina na izlasku iz bolnice za životinje gde leči svog psa Lolu.

https://www.instagram.com/p/B52yQ2ZHLRP/

Ali, vešti novinari su iskoristili priliku i da je upitaju da li je tačno da je veza sa Sadetinom Saranom završena.

- Tačno je, to je gotovo - rekla je Emina za ovaj turski medij, a na pitanje da li je razlog raskida navodna veza Sadetina i Dafne Samieli, samo je dodala da ne poznaje dotičnu damu i da je razlog raskida taj jer želi da bude sama neko vreme.

https://www.instagram.com/p/B5wzeKqFjSH/

A turski tabloidi prenose kako je Sadetin Saran navodno u teškoj depresiji zbog raskida, da boluje zbog toga što ga je Emina ostavila, te da se leči u jednoj privatnoj austrijskoj klinici.

- Sadetin najviše vremena provodi pored jezera i na bazenu. Istu kliniku je posetio kada se rastao od supruge - rekao je neimenovani izvor za turske medije.

Sadetin je na Instagramu objavio fotografiju iz Austrije, što je odmah pobudilo spekulacije da je trač o klinici tačan, posebno što je uz fotografiju napisao: "Naši životi su baš poput ovog pejzaža ... Ono što živimo u svom unutrašnjem svetu, život to i oslikava na nas same..."

Uz drugu objavu je poručio da je iskrenost najveća snaga koju možemo da posedujemo.

https://www.instagram.com/p/B5X4p_wJJvV/

Ipak, koliko se čini Saran se ne leči od depresije, već je poslom boravio u Austriji. Sadetin je i na pitanje novinara da li ga je Emina ostavila zbog njegove navodne veze sa Dafne, odgovorio da za damu nije nikad čuo.

Gde je istina i da li je Emina stavila tačku na vezu zbog prevelikog pritiska i želje da raščisti sa sobom i svojim životnim pioritetima, ili je pak navodna Saranova preljuba bila kap u čaši, saznaćemo uskoro. Jer ova ljubavna priča nikako nije gotova koliko nam se čini...

https://www.instagram.com/p/B55tol-n8Aa/

hellomagazin.rs Guliver/Getty/ATA Images

Slične Vesti