Bojana Rodić oduševila: U ovom izdanju je još niste videli (foto)

Bojana Rodić oduševila: U ovom izdanju je još niste videli (foto)

Autor: | 20/08/2020

0

Sestre Rodić postale su meta pripadnika "sedme sile", još od kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića. Lepotice iz Titela od tada su postale interesantne javnosti. Kako je Bogdana veoma povučena, u poslednje vreme sve veća pažnja poklanja se njenim sestrama Bojani i Nataši Rodić.

Bojana Rodić trenutno je u centru interesovanja, zbog emotivne veze sa Mirkom Šijanom. Ovoj ljubavi kumovali su Bogdana i Veljko, a po svemu sudeći u porodici Rodić sprema se još jedna svadba.

Pročitajte: Bojana Rodić trudna?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jun 9, 2020 at 7:28am PDT


Mediji su pisali i o navodnoj trudnoći Bojane Rodić, zbog Mirkove neslane šale, koja je dovela do toga da Bojana  bude glavna tema novinskih nalsova danima. Uprkos budnoj pažnji medija Mirko i Bojana se vole i ne skrivaju svoja osećanja, a imaju potpunu podršku svih članova obe porodice.

Bojana je ponovo dospela u centar pažnje i to novom objavom na "Instagramu". Čini se da je kao prava trendseterka Bojana ispratila vodeći "Instagram" trend, nastao tokom pandemije korona virusa, "no make up selfie". Lepotica, čiji izgled prate brojni komentari o estetskim korekcijama, objavila je fotografiju, na kojoj pozira bez trunke šminke i otkrila svoju prirodnu lepotu.

Pročitajte: Ko su fatalne sestre Rodić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Aug 2, 2020 at 9:48am PDT


Besprekoran ten i čista kože krase Bojanino lice, a široki osmeh je baš ono u šta se Mirko zaoljubio.

Pored lepog lica Bojana ima zanosno telo, koje je nekoliko puta pokazala na svom "Instagramu". Ovo leto Bojana provodi na bazenima u porodičnim vilama Rodića i Goce Božinovske, a fotografije koje objavljuje, društvene mreže dovode do usijanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jul 3, 2020 at 2:51am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram