Luksuzan odmor na jahti: Siniša Mihajlović izgleda kao mladić, a Arijana oduzima dah (video)

Luksuzan odmor na jahti: Siniša Mihajlović izgleda kao mladić, a Arijana oduzima dah (video)

Autor: | 13/08/2020

0

Siniša i Arijana Mihajlović ostavili su iza sebe težak period i sada uživaju u svojoj ljubavi. Borba koju je Siniša vodio za oporavak od bolesti završila se pobedom, a teško iskustvo, koje je iza njih naučilo ih je koliko je važno uživati u svakom danu, sa voljenim ljudima.

Upravo to sada rade Siniša i njegova prelepa supruga. Dok fudbalski as i trener odmara između dve sezone, sa svojom porodicom, poravi na jahti, a sudeći po snimku sa male porodične žurke čini se da im ne nedostaje baš ništa.

Siniša i Arijana Mihajlović uživaju u svakom trenutku, koji provode sa svojom, sada već odraslom decom, ćerkama Viktorijom i Virdžinijom i sinovima Dušanom i Nikolasom.

Pročitajte: Siniša Mihajlović u ludom provodu kod Đanluke Vakija – ovaj stajling se ne zaboravlja!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha) дана 6. Авг 2020. у 12:54 PDT

Siniša je i ovog puta potvrdio da izgleda sjajno, što smo mogli primetiti na "Instagramu" gde njegova supruga često objavljuje njihove romantične fotografije. Siniša i Arijana zaljubljeni su kao prvoga dana i nakon 25 godina braka, a Arijana izgleda zanosno. Iako su njene godine misterija u belom kupaćem ne odudara mnogo od svojih prezgodnih ćerki Viktorije i Virdžinije, koje su se na jahti opuštale uz ritam Severininog letnjeg hita.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 12. Авг 2020. у 4:46 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram