Objasnila izgledom: Koliko Arijana Mihajlović zaista ima godina?

Objasnila izgledom: Koliko Arijana Mihajlović zaista ima godina?

Autor: | 16/03/2021

0

Arijana Mihajlović srpskoj javnosti poznata je već 25 godina. Lepa Italijanka udata je za srpskog fudbalskog asa Sinišu Mihajlovića. Bračni par ima petoro odrasle dece i još uživa u ljubavi i skladnom braku, a Arijana i u petoj deceniji pleni pažnju javnosti.

Pre nego što je upoznala Sinišu Arijana je bila manekenka i voditeljka, a onda se, kako sama kaže, desila ljubav na prvi pogled.

– Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu i nismo se često viđali ‒ rekla je u intervjuu za italijanske medije.

Pročitajte: Arijana Mihajlović veruje u najbolje - Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jun 5, 2020 at 11:32am PDT


Na Vidovdan prošle godine par je obeležio 25 godina ljubavi, koja je još jaka kao prvog dana.

Arijana Mihajlović - Ljubav prema modelingu je i dalje živa

Da bi mogla da isprati karijeru emotivnog partnera, Arijana je odlučila da sve napusti, pa ipak ljubav prema poziranju nije nestala. Nekadašnja manekenka je neosporno lepotica, a njene godine javnosti su nepoznate. Prema navodima Italijanskih medija, Arijana je podelila da je rođena 10. novembra, u znaku škorpije, ali godinu rođenja nikada nije otkrila. Ipak, sudeći po njenom zanosnom izgledu, godine su samo broj, a ona i posle pet trudnoća izgleda za svaku pohvalu.

S obzirom na to da je u Italiji dugo bilo proglašeno vanredno stanje, lepotica sada konačno ima priliku da odahne i uživa u prvim danima leta. Već danima deli fotografije sa plaže i bazena, i pokazuje svoje zanosno telo. Iako je mnogo puta isticala da ne voli da trenira, Arijana je u sjajnoj formi.

Pročitajte: Nakon otkaza, Siniši Mihajloviću je najveća podrška supruga Arijana

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jun 29, 2020 at 10:10am PDT

Izgleda da je lepa Italijanka nastavila da prati trendove pa na plaži nosi „gipsy“ komade, koji ističu njenu atraktivnu figuru.

Zgodna Italijanka imala je mnogo obaveza oko svoje petoro dece, ali čini se da je sada došao trenutak da odahne i posveti se sebi.

Pročitajte: Arijana Rapaćoni otkrila kako je uspela da osvoji srce Siniše Mihajlovića

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jun 25, 2020 at 10:43am PDT

‒ Nimalo mi nije teško iako ih je potoro, što mnogima zvuči strašno jer podrazumeva mnogo obaveza. Naprotiv, mogu da kažem da mi je lako, pogotovo sada, jer su odrasli, a razlika u godinama između njih je takva da su mi starije kćerke uvek pomagale oko mlađe braće. Sada su svi porasli i pomažu se međusobno. Lepo je kada vam je kuća puna dece, mlađi se u svemu ugledaju na starije, vole zajedno da ručaju, redovno ispunjavaju svakodnevne male obaveze i zaista poštuju pravila kojima smo ih naučili ‒ rekla je jednom prilikom Arijana Mihajlović za naš magazin.

Super mama sada uživa u svojim najboljim godinama, koje su javnosti nepoznate. Ipak, čini se da nakon pet trudnoća njeno sjajno telo govori u prilog da je mladost plod unutrašnje lepote i zadovoljstva sobom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti