Trudna Jelisaveta Orašanin ne odustaje od svoje zamisli (video)

Trudna Jelisaveta Orašanin ne odustaje od svoje zamisli (video)

Autor: | 04/08/2020

0

Trudna Jelisaveta Orašanin uživa u drugom stanju i ne krije da joj druga trudnoća mnogo lakše pada. Mlada glumica početkom leta sve je iznenadila odlukom da se maksimalno posveti poslu. Iako je tokom celog juna Jelisaveta održala svoju reč i vredno radila na svojoj predstavi "Hotel 88" pomislili smo da je došlo vreme za predah.

Naime, glumica je sa svojim suprugom Milošem Teodosićem i preslatkom ćerkicom Petrom, uživala na letovanju. More i sunce prijale su lepoj trudnici, ali čini se da se Jelisaveta zaista uželela posla.

Pročitajte: Iznenadićete se - Kako Jelisaveta Orašanin provodi trudničke dane? (video)

Trudna Jelisaveta Orašanin izgleda i više nego sjajno, a stomačić se i dalje samo blago nazire. Upravo svoj sjajan izgled i dobro zdravstveno stanje, Jelisaveta koristi da u svojoj odluci o radnom letu bude istrajna. Naime, ona je na svom "Instagram" storiju podelila snimke sa početka snimanja filma "Drim tim" u kome i ona učestvuje.

Glumica se veoma uželela svog posla tokom odmora, pa je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila ceo dan na setu, od šminkernice, pa do snimanja pojedinih kadrova.

Ovo naravno nije jedini projekat na kome Jelisaveta radi. Ona sa svojim kolegama sprema i nastavak predstave "Hotel 88", koji će nositi naziv "Hotel 69".

Jelisaveta je jednom prilikom izjavila da joj je tokom karantina boravak sa porodicom prijao, ali da se posla veoma uželela.

‒ Nije bilo posla, bila sam sa porodicom tokom samoizolacije, i nekako smo bili okrenuti jedni prema drugima, ali, s druge strane, nedostajao mi je posao, nedostajali su mi prijatelji, nedostajao mi je izlazak u grad‒ rekla je za „Blic“.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin je najavila, a sada i ostvarila svoj san

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Aug 1, 2020 at 4:43am PDT


Upravo zato sada koristi priliku da radi što više može, jer će je uloga majke okupirati i ponovo posao ostaviti u senci. Vredna glumica odlučila je da do tad ne sedi skrštenih ruku, a mi joj želimo mnogo uspeha u svim započetim projektima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram