Biljana Tipsarević: Janko zna da je moja jedina želja da bude nasmejan, srećan i zadovoljan

Biljana Tipsarević: Janko zna da je moja jedina želja da bude nasmejan, srećan i zadovoljan

24/08/2017

0

Biljana i Janko Tipsarević važe za jedan od najskladnijih parova. Svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, što im pomaže da ljubav uspešno neguju u svoja četiri zida.

- Zbog brzog načina života, često se desi da smo Janko i ja razdvojeni. Ipak, ljubav mora da se neguje i moramo da budemo spremni na sve životne promene koje nas očekuju. Uvek kažem da je neophodna konstantna i uzajamna podrška i komunikacija. Zavođenje takođe ne smemo da zaboravimo - kaže Biljana, koja i u svojoj novoj kolekciji "San letnje noći" teži da žene koje nose njene modele uvek budu zavodljive.

- Kolekcija je inspirisana upravo tajnama ženskog zavođenja. Seksepil se ne odnosi samo na suštinsku estetiku, već i na samopouzdanje. Svaki model prvo isprobam na sebi, inače i nosim samo svoje modele. Veoma mi je važno da verujem u ono što nudim našim damama i da one veruju meni. U poslednje vreme provodim sate posvećena radu na novim modelima - ističe kreatorka.

O tome u čemu se ona oseća najseksepilnije i koji joj je glavni adut pri zavođenju, kaže:

- Zavođenje ima mnogo dublje značenje od fizičkog, ključ je u mentalnom zavođenju i neprestanoj inspiraciji između dvoje ljudi. Ako bih izdvojila jednu misao kojom bih opisala seksepil, rekla bih da sam seksepilna zbog životnog iskustva koje imam, prihvatanja sebe sa svim svojim vrlinama i manama - iskrena je.

Biljana je pre mesec dana proslavila 34. rođendan kojem je prisustvovao najuži krug prijatelja i suprug Janko.

- Ovo je bila retka prilika da smo za moj rođendan u Srbiji, pa me je posebno radovala činjenica da možemo svi da se okupimo na večeri uz prijatno i opušteno druženje. Inače, nisam osoba koja rođendane vezuje za neke važne odluke, promene, velike ciljeve. Važno mi je da smo svi na okupu: nasmejani i srećni. Radujem se svakom sledećem rođendanu i to mi je dovoljno da znam da godine brzo dolaze, a radujem se svim lepim događajima koji nas čekaju i baš je čar u tome što ne znamo šta nam sve život donosi - dodaje Biljana.

Suprug Janko imao je zadatak da joj ispuni samo jednu želju.

- On zna da je moja jedina želja da bude nasmejan, da vidim da je srećan, zadovoljan i da me zasmejava.

Ćerkica Emili kruna je njihove ljubavi. Za Blic otkriva da li je devojčica nasledila tatine gene za sport, ili mamin osećaj za estetiku.

- Volela bih da se Emili bavi onim što će je činiti srećnom, važno mi je da ima prave sisteme životnih vrednosti i da bude dosledna sebi. Na Janka je sportski tip, umiljata je iako na prvi pogled ne deluje tako, velika je maza, osetljiva i nežne prirode, mislim da je to na mene. Ali je pravi veseljak i jedna vragolasta devojčica - završava Biljana Tipsarević.

hellomagazin.rs/M G Luka Šarac/Andreja Damnjanović/Hello/Arhiva

Pročitajte još