Modna ikona: Kejt Midlton u kaputu srpske dizajnerke!

Modna ikona: Kejt Midlton u kaputu srpske dizajnerke!

Autor: | 07/01/2020

0

Kejt Midlton je na samom startu 2020. godine još jednom dokazala da je prava modna ikona, čiji stajlng kopiraju žene širom sveta

Kejt Midlton je zvanično započela svoje dužnosti vojvotkinje od Kembridža, a za svoje prvo pojavljivanje u javnosti u 2020. godini pokazala je novi imidž koji je oduševio svet.

Vojvode od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijam pojavili su se na misi u crkvi Sveta Marija Magdalena na kraljičinom imanju Sandringam Haus, a svi su pogledi bili uprti u Kejt.

S razlogom, jer je zgodna i lepa vojvotkinja od Kembridža pokazala novi stajling koji je i ovoga puta bio zaista poseban.

Modna ikona u protekloj 2019. godini je svakako bila Kejt Midlton  

Hrabro iskoračivši iz kraljevske klasike, Kejt je za svoje prvo pojavljivanje u Novoj godini izabrala kaput njene omiljene dizajnerke Roksande Ilinčić.

Tamnoplavi šešir s ukrasnim perjem bio je pravo osveženje u odnosu na uobičajene fascinatore, koje dame iz kraljevske porodice obično nose na zvaničnim događajima. Ipak, šešir u kompletu s meliranim kaputom u ljubičastoj nijansi, bili su kombinacija koja ostavlja bez daha.

Modna ikona u kaputu Roksande Ilinčić

Svako njeno pojavljivanje je vrlo mudro osmišljeno i organizovano, te ne čudi da se na pragu nove decenije, u kojoj su ona i princ Vilijam najavili mnogobrojne važne projekte, pojavila u kombinaciji koja je svežija i potpuno drugačija od svega što smo videli do sada.

Inače, Kejt često bira odevne komade iz kolekcija naše dizajnerke Roksande Iličić, što se pokazalo kao pun pogodak uz visoke tamnobraon čizme uz nogu od brušene kože, s ukrasnom trakom i visokom, ali stabilnom potpeticom. 

Kaput je iz brenda Roksanda, naše kreatorke Roksande Ilinčić, ali ne iz najnovije, već iz kolekcije za jesen/zimu 2016. Cena ovog kaputa, sečenog u struku i dužine do pola listova, a koji naglašava figuru, bila je oko 2.600 funti.

Vojvotkinja od Kembridža obožava haljine Roksande Iličić, te je 2011. nosila haljinu naše kreatorke kada se verila za vojvodu od Kembridža.

Nosila je njen model  i 2014. tokom posete Australiji i Novom Zelandu, kao i 2017. u Londonu, i to istu onu haljinu koju je nosila kada ju je Vilijam zaprosio.

Kejt Midlton voli i modele još jedne naše kreatorke, Bojane Sentaler Nikolić, koja je poreklom iz Srbije, a koja živi u Torontu.

- Kejt Midlton je međunarodna ikona stila i veoma sam počastvovana što je odabrala da nosi "Sentalner" kaput tokom posete Kanadi. Posebno me raduje što je iz moje kolekcije izabrala baš kaput sa rebrastim rukavima, koji je pravi zaštitnik moje firme. Nosila ga je sa produhovljenošču i elegancijom i zaista ne mogu da budem srećnija - rekla je Bojana za Betu.

https://www.instagram.com/p/B0WxOPbAn9b/

Sjajno je kada svetska modna ikona, pa još iz kraljevske porodice, obožava kreatore iz Srbije

Još jedan modni detalj koji se savršeno uklopio su i kožne rukavice Kejt Midlton. Nismo proverili da li je i ovde reč o našoj dizajnerki Evici Milovanov Penezić, čije je rukavice vojvotkinja već nosila.

- Čujem i vidim da poznate ličnosti nose moje rukavice, ali nemam direktan kontakt sa krajnjim kupcima, tako da nisam komunicirala ni sa Kejt. Ona je u jednoj maloj, prefinjenoj prodavnici u Londonu videla moje rukavice i posle dva dana se vratila da ih kupi. Sa moje tačke gledišta, drago mi je da su završile upravo na njenim rukama. U prvom navratu je uzela dva para, a kasnije još devet -  ispričala je jednom prilikom kreatorka.

https://www.instagram.com/p/BKliDwtg-NW/

Hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti