Ilda Šaulić: Moj otac živi kroz moju muziku i nastupe

Ilda Šaulić: Moj otac živi kroz moju muziku i nastupe

Autor: | 15/06/2019

0

Popularna folk pevačica Ilda Šaulić posle velike porodične tragedije uspela je da povrati osmeh na lice.

- Ne mogu da se hvalim nekim specijalnim razlozima, kao što i sami znate, da kažem da su nešto posebni u mom životu... Ali, hvala Bogu, zdravi smo, prisutni smo, dete raste kako treba i radujem se nekim novim stvarima u životu, iskrena je bila Ilda.

Ona je nedavno održala svoj povratnički nastup u srpskoj prestonici, prvi posle očeve smrti. Kako kaže, sa druženja sa beogradskom publikom nosi samo lepe utiske.

- Zadovoljna sam! Svaki početak, mislim nije to početak, ali početak posle nekih krupnih stvari u životu je uvek težak, ali drago mi je da je to baš bilo u Beogradu, da su došli prijatelji i kolege da podrže, da je bilo sveta, da je bilo lepo i veselo... Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umem i znam - kaže Ilda, koja je posebne emocije publici probudila kada je iste večeri otpevala čitav blok nekih od najvećih hitova svog pokojnog oca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jun 11, 2019 at 1:15am PDT


-Emotivno je bilo, sigurno da jeste. U našim životima sigurno neće više biti sve isto, kao što je bilo nekada, ali prosto kroz muziku to nekako... I moj otac živi kroz sve to, i moju muziku, nastupe i moje raspoloženje. Muzika donosi i ono lepo i ono manje lepo, tako da mislim da to treba da ide dalje, svojim tokom - zaključuje pevačica.

Ona je, takođe, istakla da je sama izrazila želju da u svoj repertoar uvrsti očeve pesme, te da će ih od sada sve češće pevati na nastupima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kralj_Narodne_Muzike (@kralj_narodne_muzike) on Mar 8, 2019 at 10:16pm PST


- To je bila moja želja i mislim da će to biti ustaljeno, što se tiče mojih nastupa - poručila je Ilda, koja je otkrila i kako su ostali članovi porodice Šaulić - Šabanova udovica Goca, ćerka Sanela i sin Mihajlo.

-Dobro su... Kako da vam kažem, život ide dalje i mi moramo dalje. To mi, negde, između sebe najbolje znamo - iskrena je bila naslednica Šabana Šaulića.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: ilda šaulić