Eva Mendez: Ponovo se osećam kao osoba koja ima svoje ja

Eva Mendez: Ponovo se osećam kao osoba koja ima svoje ja

Autor: | 17/04/2019

0


Eva Mendez i Rajan Gosling važe za jedan od najskladnijih parova Holivuda koji nemamo priliku da često viđamo na crvenom tepihu. Svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, pa je intervju koji je 45-godišnja glumica dala za magazin "Women's Health" izazvao mnogo pažnje.

-Nisam se videla kao majka sve dok nisam upoznala njega. Klinci su tada još uvek bili zadnja stvar koja mi je bila na pameti. A onda, on mi se dogodio, mislim, dogodila mi se hemija. Tada mi je odjednom sve to s decom počelo imati smisla. I to ne deca, nego baš njegova deca, ispričala je otvoreno Eva koja je od 2011. godine u vezi sa sedam godina mlađim Rajanom Goslingom.


-Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako se opet počinjem osećati kao osoba koje ima svoje ja, rekla je majka četvorogodišnje Esmeralde i dvogodišnje Amande.


-Porodica nam je jako puno pomagala. Rajanova mama, moja mama, Rajnova i moja sestra. Ma nama je stvarno pomagalo 'celo selo'. Moje srce je uz žene koje sve ovo moraju da prođu same- rekla je Eva.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram