Poslednje veče sa Ivanom Ivanovićem: Ekskluzivan intervju sa Žarkom Lauševićem za kraj!

Poslednje veče sa Ivanom Ivanovićem: Ekskluzivan intervju sa Žarkom Lauševićem za kraj!

Autor: | 21/12/2018

0

Iako se ovih dana u medijima spekuliše da li Ivan Ivanović zaista odlazi sa televizije Prva, niko nije bio siguran u vest, niti je želeo da poveruje da će sa nakon deset godina oštrog humora, sjajnih gostiju i otvorenih i zanimljivih razgovora i tema zauvek oprostiti od emisije i čoveka koji je svakoga petka okupljao milionski auditorijum pred malim ekranima.

Iako se Ivan nije zvanično oglašavao povodom vesti da je ovog petka, 21. decembra 2018. godine, njegovo poslednje pojavljivanje na televiziji, izgledada je vest zaista tačna jer su se kolege i tim koji je učestvovao u realizaciji njegovog šou-programa, jednom sasvim običnom, ali emotivnom porukom oprostile od njega.

Fotografija direktno iz montaže, na kojoj na jednom od ekrana piše "Odjava. Hvala ti Ivane", otkrila je ono u šta niko nije želeo da poveruje. Očigledno Ivan više neće biti deo televizije Prva, iako zvaničnog saopštenja još uvek nema.

Foto Instagram

 

Večeras, kao specijalan gost u Ivanovoj emisiji je Žarko Laušević. Verujemo da će svi želeti da vide i čuju razgovor između dvojice prijatelja koje je sudbina spojila, u ovoj poslednjoj emisiji posebno nabijenoj emocijama.

- Ovo će biti verovatno najveći intervju u mojoj karijeri - rekao je Ivan Ivanović najavljujući svog večerašnjeg gosta, velikog glumca Žarka Lauševića.

Ulogom Aćima Katića u seriji „Koreni“ Laušević je ponovo u žiži interesovanja javnosti koja je oduševljena njegovom interpretacijom. Posle svake epizode, društvene mreže preplavljene su komentarima koji veličaju Lauševe glumačke bravure, reči pohvale se ne štede. Gostujući kod Ivana Ivanovića gledaocima Prve Žarko Laušević ispričaće delić svoje životne priče. Govoriće o tragičnom poglavlju koje mu je promenilo život, osudi, kazni, promišljanju, pisanju i knjigama koje je do sada objavio, naročito o poslednjoj, trećoj po redu i tek odštampanoj "Sve prođe, pa i doživotna". Pričaće i o glumačkim godinama koje je obeležio sjajnim ulogama (Sivi dom, Oficir s ružom, Oktoberfest...), prekidu i povratku posle nekoliko decenija - prvo na filmsko platno, a sada i na televizijske ekrane.

 

Hvala ti Ivane za sve ove godine kroz koje si svojim humorom i otvorenošću obojio sivi televizijski etar.

hellomagazin.rs/m.g. Aleksandar Krstović