Danijela Dimitrovska: Sama menjam sijalice, nameštam roletne, pomeram sve i teško i lako

Danijela Dimitrovska: Sama menjam sijalice, nameštam roletne, pomeram sve i teško i lako

Autor: | 04/07/2017

0

Manekenka Danijela Dimitrovska jedna je od najlepših žena u Srbiji koju pored neosporne lepote karakterišu i urođena ženstvenost. Ipak, ona kaže da je u svom domu, "muškarac za sve".

-Menjam sijalice, nameštam roletne, pomeram sve i teško i lako. Ali sam vremenom shvatila da postoje stručni ljudi, pa kako imam sve manje vremena, angažujem njih da mi pomognu, bila je iskrena Danijela.

Ipak, ona uživa da se bavi uređenjem doma, pa je njegovo izgled osmislila sama, bez pomoći profesionalaca.

-Volim da se bavim uređenjem doma. Stalno nešto radim, izmišljam. Kad nam dođu gosti i kažu-jao kako je lepo, ja kažem da nismo još završili. A to će trajati do kraja mog života.

Supruga Ognjena Amidžića je dokaz da je životni prostor ogledalo svake osobe , jer tvrdi da je jednostavnost koju voli u oblačenju, prenela i na uređenje doma.

-Kod mene dominiraju beli tonovi, sivi, a ukoliko ima nekih boja, to su pastelne varijante. Više se odlučujem za nežnije nijanse. Pratim svoje osećaje, nismo unajmili nekoga za uređenje enterijera. Ja sam imala ideje, nisam unapred znala kako će sve izledati, volim da osetim prostor, da malo živim u njemu da bih znala gde šta treba da stoji. Vremenom sam polako pravila raspored, uređivala i naravno nije još gotovo, rekla je ona u emisji 150 minuta.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/Ata/Instagram