Nataša Bekvalac: Ljubav je vetar u leđa, nisu okovi

Nataša Bekvalac: Ljubav je vetar u leđa, nisu okovi

Autor: | 21/07/2016

0

Nataša Bekvalac je iskreno odgovarala na pitanja koja su joj postavili čitaoci, te je tako između ostalog otkrila i šta je za nju ljubav, da li je Ljuba ljubomoran pošto često putuje sama, kao i da li je tačno da suprugu "proverava" telefon.

- Svaka žena bi trebalo da bude srećna, ostvarena i samostalna. Ono što je meni u životu važno sem ovih stvari je sloboda, u svakom smislu te reči. Sa svojih 35 godina sigurno znam da onaj ko te voli neće se truditi da ti oduzima, već da ti da. Ljubav je vetar u leđa, nisu okovi - objasnila je Nataša pitanje postojanja ljubomore kod njenog supruga.

A što se tiče priče da "proverava" Ljubine poruke, pevačica je otkrila da je sve ipak samo šala.

- Šalila sam se. Nikad ne gledam u tuđ tanjir, telefon, krevet, pa čak ni svom suprugu (smeh). Ja sam lepo vaspitana osoba, stvari ne možeš sprečiti i zato živi svoj život i opusti ste - rekla je Nataša za Puls.

Nataša ne smatra da su brak i ljubav nužno vezani:

- U životu mi je najvažnije da budem srećna. Za sreću se moraš boriti i ona se zaslužuje. Ja sam zaljubljena u ljubav, a znam brakove koji traju i više godina, a ljubavi nema i ljubavi koje traju dugo, a ljudi nisu u braku. Pronađite ono što vas čini srećnim i tome težite. 

Pošto većina misli da je Nataša temperamentna i vatrena, a da je njen suprug čista suprotnost, ona je to objasnila za Puls na jedan simpatičan način:

- "Iza mire sto đavola vire"...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Janko Petković/Hello

Pročitajte još