Novak Đoković otkrio zašto je prestao sa imitacijama

Novak Đoković otkrio zašto je prestao sa imitacijama

Autor: | 11/11/2015

0


Najbolji teniser na svetu Novak Đoković je u ranijoj fazi karijere bio poznat po čestim imitacijama vrhunskih tenisera, ali njih nema u poslednjih nekoliko godina.

Novak je u razgovoru za CNN istakao da je osetio određene poglede rivala u svlačionici i da mu je to bio znak da prestane.

- Osetio sam određene ’ispitivačke’ poglede u svlačionici. Osetio sam da je to kraj i da je vreme da stanem jer nisam želeo da ugrozim odnos i poštovanje koje imam sa igračima u svlačionici, posebno protiv vrhunskih rivala. To nisam radio da bih ih ismevao, već samo da bih ljude nasmejao i to sam činio od svoje pete-šeste godine - rekao je Đoković.

Srbin je mnogo puta tokom karijere naglašavao da imitacijama ne želi nikoga da uvredi već samo da zabavi publiku, ali su mu određeni teniseri ipak zamerali.

- Drago mi je da su mnogi ljudi to percipirali na ispravan način jer je to bio cilj – da se šalimo. Stigao sam do trenutka kada sa rekao: ’Ok, sada je dosta. Moraš prestati da budeš klovn i da počneš da igraš tenis’. I dalje to nekada radim na treninzima, ako je trenutak pravi, ali moram da budem oprezan da nikoga ne uvredim - dodao je Novak.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: novak djokovic