Spektakularan koncert Sergeja Ćetkovića u niškom "Čairu"

Spektakularan koncert Sergeja Ćetkovića u niškom "Čairu"

Autor: | 28/11/2010

0

Hor od nekoliko hiljada glasova, uglavnom devojačkih, pevao je zajedno sa Sergejem Ćetkovićem preksinoć na koncertu u Sportskoj hali "Čair" u Nišu , ali je publika doživela trans kad je popularni Crnogorac zapevao prve taktove pesme "Pogledi u tami". Ova pesma za sada ostaje najveći Sergejev hit, iako joj ozbiljnu konkurenciju pravi istoimeni hit sa poslednjeg ovogodišnjeg albuma “Dva minuta”.
- Hvala vam što ste nam dali ovu pozitivnu energiju, snagu i veru da će ova tuneja proći dobro. Posebno pred koncerte u Novom Sadu i Beogradu - poručio je Sergej niškoj publici.
Posetioci su mogli da pozdrave i poznatu pevačicu Jelenu Tomašević koja je sa Sergejom otpevala njegovu poznatu pesmu koju je u duetu snimio sa Aleksandrom Radović. Jelena je nišku publiku častila i svojom pesmom "Košava". Niška hala preksinoć nije bila ispunjena do poslednjeg mesta, a mnoge mlade Nišlije su komentarisale da je razlog u tome što je karta po ceni od 700 dinara bila preskupa za niške prilike. Pre dve godine Sergej je uspeo da napuni halu i mnogi se sećaju sjajne atmosfere s tog koncerta, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin