Suzana Mančić se podvrgla bolnom tretmanu stomaka da bi kao manekenka što bolje dočarala lik orijentalne plesačice

Suzana Mančić se podvrgla bolnom tretmanu stomaka da bi kao manekenka što bolje dočarala lik orijentalne plesačice

Autor: | 18/10/2010

0

Kada je poznata srpska plavuša Suzana Mančić nedavno u medijima pozirala u dvodelnom kupaćem kostimu, dokazavši da i u pedesetim može odlično da se izgleda, niko nije pretpostavio da će „Bingo“ dama ubrzo otići korak dalje. Naime, za magazin „Hello!“ simpatična televizijska voditeljka otkriva da se zbog dobrog izgleda podvrgla neobičnoj metodi zatezanja tela - tretmanu ventuzama.
- Budući da sam na modnoj manifestaciji „Fashion Selection“ na reviji izdavačke kuće „Laguna“ učestvovala odevena kao Mata Hari, pripremala sam se za nastup u orijentalnom kostimu, u kojem ću „prošetati“ obnažen stomak. Iako sam i ranije vodila računa o svom izgledu, poželela sam da figuru, posebno abdomenalni deo, dovedem do perfekcije. Zato sam izabrala tretman ventuzama. To je jedna od najstarijih metoda tradicionalne kineske medicine, koji se ranije zvao metod roga, jer su kineski lekari koristili šuplje životinjske rogove umesto tegli kojima se danas rade tretmani koji su, nažalost, vrlo bolni. Naime, tegle ili staklene čaše se zagrevaju zapaljenom kuglicom pamuka namočenom u alkohol, koja se zatim stavlja u čašu, čime se uklanja kiseonik. Tako se stvara vakuum. Tegla ili čaša se priljubi na  određeni deo tela, čime se šire krvni sudovi, i prokrvljuje se tretirano područje, što poboljšava cirkulaciju. Iako je tretman veoma bolan, pa moram da stisnem zube dok traje, rezultati su odlični - potkožne masti je znatno manje, kao i celulita, a smanjuje se i obim tretiranog područja.

Voditeljka „Binga“ na „Radio-televiziji Srbije“, koja će sledećih godinu dana biti zaštitno lice modne kuće „Balašević“, kaže da njene kćerke Natalija i Teodora nisu htele ni da čuju za bolne tretmane ventuzama, ali da su je bodrile iz prvog reda na reviji na kojoj je Suzana biti u ulozi egzotične plesačice i kurtizane osuđene zbog špijunaže.
- Veoma su se radovale što će majku gledati kao manekenku. Simon, nažalost, nje mogao da prisustvuje performansu. I bolje je tako, možda bi se i šlogirao kada bi me video obučenu kao orijentalnu plesačicu. U šaljivoj ljubomori mi je rekao: „Bolje mi je da te ne gledam kada si pred punom dvoranom sa golim stomakom“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još