Pet stvari koje uvek pomažu u borbi protiv celulita

Pet stvari koje uvek pomažu u borbi protiv celulita

Autor: | 16/11/2015

0


U borbu protiv celulita najbolje je krenuti na jesen, kako bi se u toplijim mesecima napokon videli rezultati.

Najvažnije je biti dosledna i uporna, a ovih pet stvari mogu da naprave veliku razliku:

1. Četka za telo

Dobra cirkulacija je vrlo važna za smanjenje celulita, a četka za telo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljajte bedra i to u smeru od kolena prema stomaku i već za nekoliko nedelja uživajte u lepšem pogledu na svoju guzu i noge.

2. Anticelulitni gel i krema

Naravno, anticelulitni gelovi i kreme ne mogu ukloniti paklenu "pomorandžinu koru" sa bedara, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korišćenje ovih preparata donosi više pozitivnih učinaka: zaglađen izgled bedara, njegovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju izvodiš pri svakom nanošenju.

3. Žuti ili zeleni čaj

Ispijanje vode svakako će pomoći u borbi protiv celulita, a ako svakog dana popijete litar rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbaciće loše materije iz organizma te ga pročistiti, a osim bolje probave, doneće ti i lepši izgled u bikiniju.

4. Borovnice

Borovnice su prepune antioksidansa i izvrsne za kožu i krvne žile, pa se potrudite da ih konzumirate par puta nedeljno umesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat bi vas mogao oduševiti.

5. Vežbe za bedra i guzu

Svaki dan odvojite barem deset minuta i posvetite ih vežbama za bedra i guzu. Pravilnim izvođenjem vežbi, salo s tih "kritičnih" područija brzo će se otopiti, a s njime i celulit.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/ThinkStock hellomagazin
Tagovi: celulit lepota

Pročitajte još

Najnovije vesti