Nagrada za pobednika "Discovered by Coke": Prvi singl Peđe Simića u izdanju Bassivity Digital

Nagrada za pobednika "Discovered by Coke": Prvi singl Peđe Simića u izdanju Bassivity Digital

Autor: | 30/03/2021

0



Peđa Simić, pobednik  prvog online talent show-a u Srbiji “Discovered by Coke”, objavljuje svoj prvi singl "Znam sve" za Bassivity Digital. Pesma i spot su nagrada koju je osvojio pobedivši prošle godine u ovom takmičenju, u kome mu je mentor bila
 muzička zvezda Sara Jo.

Zahvaljujući projektu "Discovered by Coke" regionalna scena dobila je novo ime i nadolazeći hit – Peđa Simić predstavlja „Znam sve“!

Za vreme trajanja takmičenja, Peđa Simić je kao i ostali finalisti snimio duet sa svojom mentorkom. Pesma "Kao nikada pre" već je postala hit, a publika će sada konačno imati priliku da upozna talentovanog pevača u solo izdanju.

- "Discovered by Coke" je bio moje prvo profesionalno, a ujedno i najupečatljivije iskustvo. Do sada sam se prijavljivao na takmičenja dosta puta, ali i odustajao jer imam problem sa javnim nastupom. S obzirom na to da je prijava bila online, to je bila prilika kao stvorena za mene! Kasnije sam uspeo da prevaziđem taj strah i nastavim učešće i u delu koji je podrazumevao live nastupe i snimanja. Projekat ću pamtiti po sjajnoj zabavi i po prijateljstvima i kontaktima koji traju i danas - kaže Peđa.

Bassivity Digital

 

Peđin prvi singl nastao je u studiju čuvenog Bassivity-ja, gde je radio sa producentom Nikolom Kirćanskim.

- Pesma se zove "Znam sve" i radi se o onom najgorem klišeu, a to je toksična ljubav (smeh). On je voli, ona ga vara, on to zna i dalje je tu i voli je i mrzi sebe što je voli. Na pesmi smo radili Nikola Kirćanski i ja. Zajedno smo pisali tekst, a Nikola Kirćanskim Kei je radio produkciju. -  objašnjava mladi muzičar.

Na kraju kreativnog procesa usledilo je i snimanje video spota koji prati pesmu. To je za Peđu bilo potpuno novo iskustvo koje mu je još jednom pokazalo da su muzika i javni posao ono čime zaista želi da se bavi.

- Na snimanju spota je bilo fenomenalno! Ekipa profesionalaca na delu, predivne devojke, toliko dobar vajb. Nakon svega, kada sam se vraćao kući posle 10 sati snimanja, iscrpljen, prvo što sam pomislio bilo je "Kako uspeva svima koji ovo godinama rade?", a onda sam se nasmejao i pomislio da u životu želim samo takvu vrstu iscrpljenosti. Kada nakon napornog rada mogu da sednem, da uzdahnem i da kažem "To je to!". Tada sam shvatio da za ovaj posao, moraš mnogo da voliš to što radiš, a ja baš volim!

 

Poslušajte novu pesmu i pogledajte video spot OVDE. Uživajte!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti