Ejmi Adams: Za moju fit liniju zaslužan je ples oko šipke

Ejmi Adams: Za moju fit liniju zaslužan je ples oko šipke

Autor: | 12/02/2017

0

Glumica Ejmi Adams uvek na crvenom tepihu oduševi svojim lepo oblikovanim i mišičavim rukama, a priznaje da je za njih zaslužan plesu oko šipke kojim se bavi. Kaže da nikada nije bila na dijeti jer se zdravo hrani, pa za neke drastične restriktivne programe nema potrebe.

Ona trenutno promoviše svoj novi film "Arrival" koji je nominovan za čak osam Oskara, a s obzirom da joj je za to  potrebno mnogo energije, i zato jede hranu koja joj to i omogućuje. Za doručak voli da pojede jedno kuvano jaje s integralnim tostom i malo maslaca s marmeladom. Za užinu posle doručka najčešće pojede jogurt i nektarine.

Ejmi Adams: Ushićena sam jer su ženske uloge sve bolje

Za ručak Ejmi bira supu od povrća i sendvič sa šunkom, dok za večeru uživa u takosima s povrćem i sirom, uz koje jede salatu od neobične kombinacije govedine i voća. Glumica je priznala da nikada nije bila na restriktivnim režimima ishrane jer smatra da se uz svoj način ishrane oseća zdravo i izgleda dobro. Kaže da je u njenom slučaju vežbanje ključno za fit liniju.

Ona nekoliko puta nedeljno s trenerima poznatih Trejsi Anderson i Džejsonom Volšom izvodi različite vežbe kao što su vežbe snege i kardio-vežbe, ali priznaje da joj takva vrsta vežbanja ne predstavlja veliki užitak. Na takvim treninzima radi na kondiciji i oblikovanju mišića donjeg dela tela, dok gornji deo poverava svojoj omiljenoj aktivnosti, S faktoru koji joj povećava fleksibilnost i pomaže da se utroši veliki broj kalorija.

"Arrival": Ejmi Adams razgovara sa vanzemaljcima (video)

Ejmi je već nekoliko godina veliki fan treninga oko šipke koji je osmislila sada već poznata Šila Keli. Nakon što se Ejmi porodila, prijateljice koje su već bile majke rekle su joj da je S faktor odličan način da se izgube kilogrami nakupljeni u trudnoći. Nakon što je isprobala ples oko šipke, odmah se zaljubila u tu aktivnost. Kaže kako joj se kod S faktora najviše sviđa to što ne oseća da išta radi jer joj je toliko zabavno, a uz lepo oblikovane mišiće gornjeg dela tela prednost ove aktivnosti je i što joj podiže nivo samopouzdanja, i što joj je pomogla da zavoli svoje telo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: ejmi adams lepota