Spremni za Exit:  "Kilersi“ otvaraju "Leto ljubavi“ na Petrovaradinskoj tvrđavi

Spremni za Exit: "Kilersi“ otvaraju "Leto ljubavi“ na Petrovaradinskoj tvrđavi

Autor: | 05/07/2017

0

Američki sastav "Kilers" nastupiće večeras u Novom Sadu, na Glavnoj bini Festivala "Egzit", a koncert je uvod u ovogodišnja četiri festivalska dana na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Kilersi“"(The Killers) su najavljeni kao jedan od najvećih rok bendova današnjice, a ovaj popularni sastav na Petrovaradinsku tvrđavu dolazi u okviru ekskluzivne turneje u nekoliko zemalja, među kojima je i Srbija.

Takozvanog "nultog" dana "Egzita" osim "Kilersa", Tvrđavom će odjeknuti i prvi zvuci sa popularne elektronske Dens arene, na kojoj će nastupiti Džef Mils, Elen Alijen, Pola Templ, Rebeka i drugi.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/killers-stigli-u-srbiju-pre-nastupa-na-exit-u-setnja-kalemegdanom/

Samo za današnji događaj ulaz je slobodan uz bilo koju ulaznicu za "Egzit".

Sam festival zvanično će biti otvoren u četvrtak 6. jula, a prvog dana očekuju se nastupi Princes Nokija, Lijama Galagera, grupe "Džizus end Mari Čejn" (The Jesus and Mary Chain), Alana Vokera i di-džeja Pola Kalkbrenera.

U petak na "Egzit" stižu "Years and Years", a na Dens areni atmosferu će praviti Solomun zajedno sa di-džejom Diksonom.

Organizatori su saopštili da su ulaznice za subotnje veče na "Egzitu" gotovo rasprodate, a te noći će na Tvrđavi nastupiti Džejson Derulo, Djuk Dumont i Robin Šulc, kao i Edo Maajka, "Sve barabe“ i bend Rufus.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti