Exit groznica u jeku:  Večeras nastup Lijama Galagera

Exit groznica u jeku: Večeras nastup Lijama Galagera

Autor: | 06/07/2017

0

Prve večeri festivala “Egzit“ pred publikom na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nastupiće Liam Galager, osnivač i pevač grupe “Oejzis“. Lijam pred publiku izlazi u ponoć, a na listi izvođača najavljenih za danas su i “Lost frikvensiz“, “Bjesovi“, “Pips, čips, video-klips“, “Elemental“

A post shared by Liam Gallagher (@liamgallagher) on Jun 10, 2017 at 12:24am PDT


Prve večeri “Egzita“ u elektronskoj Dens areni publiku će zabavljati nemački di-džej i producent Paul Kalkbrener, čije ime je vezano za tehno scenu i Berlin, a najavljen je kao izvođač koji “uspeva da u isto vreme bude i andergraund zvezda, ali i mejnstrim izvođač“.

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival) on Jul 4, 2017 at 3:43am PDT

Program će oko 21 sat početi i na rokerskoj bini Fjužn, gde će prve večeri publiku zabavljati “Pips, čips, video-klips“ i “Elemental“ iz Hrvatske, “Bjesovi“ i kinesko-mongolski bend “Nine Treasures”.

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival) on Jul 5, 2017 at 6:44pm PDT

Na ovoj bini će u 1.30 nastupiti i jedna od najperspektivnijih mladih umetnica današnjice Destini Fraskueri i njen alter-ego Prinses Nokija, dvadesetčetvorogodišnja reperka, koja je u poslednjih nekoliko godina postala neizostavni element ar’en’bi i hip-hop događaja.

Kapije “Egzita“ biće otvorene kasnije tokom popodneva, a kako su organizatori najavili, očekuje se oko 50.000 posetilaca iz celog sveta.

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival) on Jul 5, 2017 at 5:37am PDT

Zagrevanje za festival počelo je još u ponedeljak, kada je otvoren Sajam omladinskog turizma u centru Novog Sada, a sinoć su nastupili “Kilersi“, na takozvanom nultom danu festivala.

A post shared by The Killers (@thekillers) on Jul 5, 2017 at 4:44pm PDT

Festivalski kamp počeo je da radi u utorak, a nalazi se na novosadskoj plaži Štrand.

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival) on Jul 4, 2017 at 7:36am PDT


Ovogodišnji “Egzit“ održava se pod geslom “Leto ljubavi“, a u pitanju je proslava 50 godina od nastanka legendarnog hipi pokreta. Velika novosadska žurka trajaće do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: exit 2017

Pročitajte još

Najnovije vesti