Tradicija Engleske i Amerike na ulicama Beograda: Predstavljena nova kolekcija "New Balance" modela

Tradicija Engleske i Amerike na ulicama Beograda: Predstavljena nova kolekcija "New Balance" modela

Autor: | 15/03/2016

0

U jedinstvenoj BUZZ SNEAKER STATION prodavnici u TC Ušće održana je promocija ručno rađenih New Balance patika, tradicionalno proizvedenih u SAD i Velikoj Britaniji. Promociju ekskluzivne New Balance kolekcije podržali su i majstori handmade zanata - kreator ručno rađenih VT mašni, Veljko Tomović, modni dizajner Vasilije Kovačev i vlasnik poslastičarnice Dolce by Tintolino, Marko Radulović.

Ekskluzivna New Balance kolekcija predstavlja patike inspirisane klasičnim, retro stilom, dok poseban pečat ovim modelima daje njihova ručna proizvodnja u SAD i Velikoj Britaniji. Svi modeli su upečatljivih boja, napravljeni od najfinije prevrnute kože i sa minimalno opšivenim detaljima radi postizanja modernijeg i ekskluzivnijeg izgleda.

Ljubitelji unikatnih patika, imali su priliku da se zabave i naprave svoj kožni New Balance privezak, uživaju u duženju sa promoterima, muzici za koju je bio zadužen Dj BKO, handmade kapkejkovima, potezima četkice mlade umetnice, ali i u mnogim drugim iznenađenjima koja je za njih pripremio BUZZ.

Limitirana serija ručno rađenih New Balance modela dostupna je u svim BUZZ SNEAKER STATION prodavnicama.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: BUZZ

Pročitajte još

Najnovije vesti