Super Dr. Max u tržnom centru BIG u Novom Sadu

Super Dr. Max u tržnom centru BIG u Novom Sadu

Autor: | 22/12/2023

0

DR.MAX, drugi najveći lanac apoteka u Srbiji a prvi u Centralno-istočnoj Evropi, otvorio je svoj četvrti Super Dr. Max u Tržnom centru BIG u Novom Sadu.

Poseban gost na otvaranju bila je Lepa Brena koja je predstavila svoj brend čarapa Lady B koji će moći da se kupi u Super Dr. Max objektima.

Promo

 

Super Dr. Max je potpuno novi koncept apoteka koji se značajno razlikuje od standardne apoteke kako zbog širine asortimana, tako i dodatnih savetovališta, zbog čega opravdano nosi naziv Super Dr. Max - Više od apoteke!

„Ponosni smo što smo prvi izbor potrošača u oblasti zdravlja i nege. Saradnja sa brendom Lady B bila je odličan izbor jer je to kvalitetan novi brend na tržištu čiji je cilj da se kupci osećaju dobro, a pravi je primer ponude koju imamo u našim  Super Dr. Max objektima. Naši ‘ Super Dr. Max’ objekti nalaze se na pažljivo odabranim lokacijama gde osim farmaceutskih proizvoda ima i onoga što biste inače pronašli u drogeriji, prodavnici dečije opreme, ali i prodavnicama hrane specijalne namene. Sledeće nedelje otvorićemo i peti objekat ove vrste u Boru, a planiramo da u naredne dve godine broj naših apoteka poraste na 500“, istakao je na otvaranju Daniel Shull, CEO DR. MAX Srbija.

Promo

 

Lepa Brena bila je specijalni gost na otvaranju novog Super Dr. Max gde je predstavila svoj brend “Lady B” čarape. Brenine čarape, stvorene s ciljem da prikriju ženske nedostatke i da noge u njima izgledaju besprekorno, moći će da se kupe u Super Dr. Max objektima.

„Želeli smo da brend Lady B bude dostupan svim ženama koje vode računa o svojoj lepoti i zdravlju. ‘Super Dr. Max’ ima isti cilj i zato smo odlučili da sarađujemo sa njima i da Lady B bude sastavni deo njihovog asortimana. Zato smo danas tu na naše veliko zadovoljstvo da ih podržimo na otvaranju novog objekta u Novom Sadu”, rekla je Brena predstavljajući svoj brend posetiocima na otvaranju Super Dr. Max u Novom Sadu.

Promo

 

Dr. Max je najveći lanac apoteka u Centralno-istočnoj Evropi koji posluje u osam zemalja, a u Srbiji je od 2017. godine. Kao najbrže rastući lanac, apoteke Dr. Max su danas dostupne na 300 lokacija širom Srbije.

Super Dr. Max je novi koncept apoteka jer pored vrhunske farmaceutske usluge nudi i značajno proširen asortiman koji uključuje hranu, opremu za bebe, hranu i suplemente za sportiste i rekreativce, kozmetiku i šminku.

Takođe nudi i besplatne profesionalne konsultantske usluge uz korišćenje najsavremenijih aparata za proveru vitaminsko-mineralnog statusa organizma, stanja kože, kose i noktiju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti