Zimska bajka u Brestaču,  šta je uradio od dvorišta: Darko Lazić napravio novogodišnji raj za decu

Zimska bajka u Brestaču, šta je uradio od dvorišta: Darko Lazić napravio novogodišnji raj za decu

Autor: | 09/12/2023

0

Dom Darka Lazića najlepši u Brestaču

Darko Lazić ne odustaje od rodnog mesta. Uprkos velikoj popularnosti, folker je odlučio da život nastavi u Brestaču, u sremskoj opštini Pećinci. U selu je sagradio luksuznu vilu koju odnedavno deli sa suprugom Katarinom.

Prostrana dvospratna kuća uređena je u modernom maniru, a okružuje je dvorište sa sivo-belim kockama, koje takođe ostavlja bez daha. Imanje je od radoznalih pogleda zaštićeno ogradom od betonskih blokova.

Instagram

 

Ipak, Darko nam povremeno preko Instagrama pruži uvid u svoje malo carstvo, a sada nas je posebno oduševio novogodišnjom dekoracijom.

Naime, Darko i Katarina napravili su pravu zimsku bajku koja će, sigurni smo, najviše obradovati Darkovog sina Alekseja i ćerku Lorenu.

Instagram

 

Jelku su smestili ispred ulaznih vrata, a okitili su je pretežno belim ukrasima. Pored jelke mogli smo da vidimo i lutku velikog Deda-Mraza, kao i irvase i drugu novogodišnju dekoraciju.

Pročitajte: Kraljica Brestača - Zavirite u raskošnu kuću Darka Lazića u koji je doveo treću ženu

I to nije sve! Darko Lazić je u dvorištu smestio ogromne balone u obliku Sneška Belića, mede i Deda-Mraza koji u mraku sijaju kao u najlepšim novogodišnjim crtaćima. Verujemo da bi se svako dete radovalo ovakvom prizoru.

Instagram

 

Kuća Darka Lazića u Brestaču

Kada je enterijer u pitanju, u kući dominira bela boja koja pruža bezbroj mogućnosti jer se slaže sa svakom kombinacijom. Dnevni boravak, pun svetlosti i topline, krasi beli nameštaj, a tu je i televizor velikih dimenzija.

Instagram

 

Prostor između soba ponegde popunjavaju drveni elementi od poda do plafona, sa biljkama koje se na svoj način uklapaju u ambijent i ukrasno belo kamenje.

Pročitajte: Darko Lazić hitno operisan - Pevač skidao višak kože, situacija se zakomplikovala FOTO

Tu je i poseban kutak – bela polica sa nagradama koje je popularni pevač osvojio u dosadašnjoj karijeri.

Instagram

 

Kada Darko nije tu, o kući brine njegova majka Branka, a često je ispunjena dečjim smehom. Mislimo, naravno, na četvorogodišnjeg Alekseja, koga je pevač dobio sa bivšom verenicom Marinom Gagić. Tata ga već uči da svira harmoniku... Iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu.

Kada nije na putu, Darko najviše voli da provodi vreme sa decom. Na jednoj fotografiji vidimo ga sa sinom u spavaćoj sobi, jednostavno uređenoj jer je to ipak mirna, udobna oaza predviđena za odmor.

Instagram

 

Tu je i bašta. Najsigurnija je hrana pripremljena od voća i povrća koje sami uzgajamo, a ništa nije lepše i slađe od bakine kuhinje, što i Lazić potvrđuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti