Primenio je popularnu dijetu i smršao 15 kilograma: Sa ovom ishranom je Milan Stanković postao onaj stari

Primenio je popularnu dijetu i smršao 15 kilograma: Sa ovom ishranom je Milan Stanković postao onaj stari

Autor: | 01/10/2023

0

Dijeta Milana Stankovića efikasno skida kilograme

Milan Stanković je u poslednje vreme u centru pažnje zbog priča da planira da se zamonaši i potpuno posveti veri. Videli smo da je promenio imidž, da je neko vreme nosio bradu i kosu baš kao isposnici, a sada je uspeo da fanovima priredi još jedan šok. I da ih u isto vreme zabrine.

Instagram

 

Poznati pevač pre nekoliko dana je jednom objavom na Instagramu otkrio da je smršao 15 kilograma.

Pročitajte: Bog mi je dao velike darove, ali i veliki krst - Ovo je presudilo da Milan Stanković napusti estradu i spas pronađe u veri

Dok je obilazio muzej odlučio je da malo predahne, a za to mu je poslužio jedan dvosed. No, na snimku se vidi da su mu farmerke i majica širi nego inače. Da li je možda bio na postu dok je boravio u manastiru?

Instagram

 

Pre nekoliko godina Milan je govorio o iskustvu sa keto dijetom, zahvaljujući kojoj se tada potpuno transformisao i oduševio javnost. I ovog puta se podvrgao istom režimu.

Ako želite da liniju dovedete do savršenstva, keto dijeta je jedan od najefikasnijih načina. Mnogi se zaklinju u taj način ishrane, zasnovan na niskom procentu ugljenih hidrata i visokom sadržaju masti. Već nekoliko godina je među najpopularnijim na svetu jer je cilj konvertovanje masti u energiju kojom se topi višak masnih naslaga.

OVO su najbolja i najgora dijeta u 2023. godini. 

Shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti