Napitak Zdravka Čolića idealan za mladolikost
Jedna od najvećih zvezda od Vardara do Triglava, a i šire, toliko vodi računa o sebi i svom zdravlju da izgleda kao u vreme kada je pevao „Ti si mi u krvi“.
Nismo subjektivni, to je činjenica. No, Zdravko Čolić ima neke male tajne kojima održava (večnu) mladost, ali i dobar glas.
Jedna od njih je hiperbarična komora. Slavni pevač prvi je na ovim prostorima popularizovao specifičan medicinski tretman, koji se zasniva na čistom kiseoniku.
Udiše se pod pritiskom većim od atmosferskog. Dovoljan je kratak boravak u ovoj specijalnoj kapsuli pa da pluća i ten budu kao novi. Osim izgleda, Čola na ovaj način održava i glasne žice, svoj najvažniji aparat.
Napitak Zdravka Čolića preporođuje organizam
Što se tiče njegove ishrane, ljubitelj je gurmanluka, ali Čola zna gde je mera.
Ukoliko bi s prijateljima nekoliko dana zaredom uživao u grumanlucima, napravio bi pauzu od nekoliko dana kako bi trenirao i prirodnim napicima osvežio organizam. Njegov detoks su sveže ceđeni sokovi.
„Svakog dana iscedi pet kilograma pomorandži i četiri kilograma cvekle. Kaže da se tada i sokovnik umori", piše bosnainfo.ba.
A Čola obožava i sarmu, i punjene paprike ali i biftek i zelenu satu, što često i sam priprema. Omiljeni su mu i specijaliteti iz Istre odnosno mediteranska ishrana u kojoj uživa kada letuje sa porodicom.
Stručnjaci često ističu da je ova vrsta ishrane veoma blagotvorna po zdravlje.
Pročitajte još
Prvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje
Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje
01/05/2024
Saznajte višePrvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte višeĐoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)