Najtužnija princeza više ne liči na sebe: Višak kilograma je očit, a kosa priča za sebe FOTO

Najtužnija princeza više ne liči na sebe: Višak kilograma je očit, a kosa priča za sebe FOTO

Autor: | 23/06/2023

0

Princeza Šarlin ponovo je u centru pažnje. Sve češće se pojavljuje na javnim događajima, a njeni stajlinzi bacili su u zaborav zdravstvene probleme sa kojima se ne tako davno suočavala. Više niko ne pominje operaciju uha, lečenje na psihijatrijskoj klinici, trzavice u braku i ostale dramske „situacije“ iz kneževske palate Monaka.

Profimedia

 

I osmeh se vratio na dvor. Zgodna supruga princa Alberta blistala je na dodeli nagrada Nymphes D'Or tokom Televizijskog festivala u Monte Karlu. Iako je znamo kao plavušu, Šarlin je na ceremoniji predstavila novu boju kose – postala je brineta.

Pročitajte: Princeza Šarlin ne liči na sebe, nova boja kose joj nikako ne pristaje FOTO

Neki su primetili i da ima koji kilogram više, ali time se ovog puta nećemo baviti. U svakom slučaju, sofisticirana kreacija sa potpisom jednog od njenih omiljeni brendova, „Akris“, savršeno je istakla njene atribute. Izgledala je kao neka od Bondovih devojaka, moglo se pročitati u komentarima.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Poslednjih godina princeza od Monaka nosi uglavnom kratku kosu. Praktična je i laka za održavanje, a i dobro joj stoji. Ne, sećamo se i najradikalnijeg poteza kada je o frizuri reč... Bilo je to u decembru 2020, kada je delila božićne poklone. Leva strana glave bila joj je obrijana skoro na nulu.

Drastična promena imidža šokirala je svet, neki su čak rekli da izgleda kao da su je deca šišala pred put u Južnu Afriku. Nekoliko nedelja kasnije otišla je u rodnu Južnoafričku Republiku, gde je, zbog infekcije i operacije uha, ostala skoro do kraja 2011. godine.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti