Najsrećniji otac na svetu: Nove fotografije princa Vilijama sa decom raznežile celu planetu, pogledajte te osmehe

Najsrećniji otac na svetu: Nove fotografije princa Vilijama sa decom raznežile celu planetu, pogledajte te osmehe

Autor: | 18/06/2023

0

Deca princa Vilijama i Kejt Midlton su preslatka

Na Dan očeva Bakingemska palata objavila je portret princa Vilijama sa decom Džordžom, Šarlot i Luisom. Iako je krunisanjem oca kralja Čarlsa zvanično postao prestolonaslednik, Vilijamu je uloga oca i sve dužnosti koje idu uz nju ipak najbitnija.

Photo by Leon Neal/Getty Images

 

Na prelepoj fotografiji glava porodice nasmejano pozira sa svojom dečicom. Džordž i Šarlot ponosno gledaju na svog oca, dok mu se najmlađi Luis "keša" tati oko vrata.

Pročitajte: Ceo svet istopio se od ovog prizora - Pogledajte trenutak koji je obeležio krunisanje kralja Čarlsa FOTO



Kao što se očekivalo, svo četvoro su uklopili svoje autfite, i to u plavu boju. Džordž je u plavoj košulji na linije, Šarlot nosi romantičnu haljinu sa belim cvetićima i kardiga, a maleni Luis je u tamno plavom džemperu. Princ Vilijam je takođe ispoštovao temu na fotografiji, i obukao plavu košulju i farmerke.




Iza aparata najverovatnije stoji njegova supruga Kejt Midlton, za koju se zna da obožava fotografiju. Tako je napravila i prelepi portret ćerkice Šarlot za njen 8. rođendan, i mnoge druge slike iz porodičnog albuma.

Pročitajte: Veliko slavlje u palati, Princ Vilijam i Kejt Midlton ne skidaju osmeh sa lica - Princeza Dajana bi bila tako ponosna FOTO



Kejt je zaslužna i za veliki porodični portret sa kraljicom Elizabetom i svim njenim unucima neposredno pred smrt monarhinje, a ta fotografija obišla je čitav svet u tren oka.

Kensington Palace PA Media

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Phil Noble-WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti