Od 20 do 60! Ovo su najpopularnije ženske sandale za 2024. godinu, mnogima se neće svideti

Od 20 do 60! Ovo su najpopularnije ženske sandale za 2024. godinu, mnogima se neće svideti

Autor: | 02/04/2024

0

Sandale za 2024. godinu

Na "Nedelji mode" u Parizu prošlog meseca prikazana je nova kolekcija brenda "Chloé", za jesen i zimu 2024 / 25. godine.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

To je ujedno bio debi nove kreativne direktorke ove modne kuće Čemene Kamali, a ona je predstavila lepršave haljine, veoma elegantne kapute i providne bluze romantičnih nijansi, s volanima, koje su dobile centralno mesto u kolekciji.

Revija je okupila veliki broj trendseterki, uključujući Aleksu Čang i Sijenu Miler, a u prvom redu se dogodilo nešto zanimljivo - najzastupljeniji model obuće bile su, verovali ili ne, iste sandale! 

Pročitajte: Karleuša prošetala pistom na Nedelji mode u Parizu, iz prvog reda je bodrila velika svetska zvezda FOTO/VIDEO

U pitanju su iste sandale s platformom i podignute pete, veoma jednostavan model s braon đonom, koji će pristajati damama i u 20 i u 50.

Gornji deo obuće čine ukrštene široke kožne trake crne boje, a kopčaju se jednostavnim kaišićem prebačenim preko pete.

 Sandale za 2024. godinu

U njima smo videli i englesku glumicu Sijenu Miler, koja ih je kombinovala s belom midi suknjom i kožnom jaknom.

 

 

Malo je verovatno da je u pitanju slučajnost, a trendseterke su verovatno dobile isti model kako bi na ovaj način privukle pažnju i promovisale ga.

U svakoj slučaju, zapaženo je i čini se da imamo trend za 2024. koji će podeliti mišljenja, prenosi Glossy.

Ipak, ima i onih koji misle da ovaj retro motiv nije bio potreban u ovom trenutku. "Ovo je najopasnija obuća na svetu", "Meni ovo liči na 2016. godinu", "Mislila sam da je ova monstruoznost otišla u istoriju", "Ružno i dosadno"... neki su od komentara, ali ima i mnogo onih koji jedva čekaju toplije vreme da ponesu slične sandale.

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images for Chloé

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Arnold Jerocki/Getty Images for Chloé

Pročitajte još