Elegantno i damski: Tamara Dragičević prvi put pokazala trudnički stomak

Elegantno i damski: Tamara Dragičević prvi put pokazala trudnički stomak

Autor: | 26/03/2024

0

Pre mesec dana stigla je vest da Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete. Bračni par nije ni potvrdio ni demantovao tu informaciju, pa su se mnogi zapitali da li je istinita. Sve do danas, kada je Tamara Dragičević pokazala trudnički stomak.

Instagram/tamaradragicevic

 
 

U bajkovitoj haljini do poda, koja prati liniju tela, Tamara je bez mnogo reči potvrdila da će po treći put postati majka.

Pročitajte: ČESTITAMO! Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju TREĆE dete

Fotografije su nastale u sklopu modne kampanje za proleće koja će, bez sumnje, naići na odličan prijem. Lepa glumica, koja neguje prirodan izgled i jednostavan stil, odavno je postala modni uzor mnogim devojkama.

Tamara i Petar, koji su u braku od 2016. godine, imaju ćerku Stašu i sina Lazara. Kako oboje potiču iz porodica sa više dece, nisu imali dilemu kako bi njihova trebalo da izgleda.

Instagram lolamofficial

 

- Nas je troje, Petar ima brata i dve sestre, tako da imamo slična iskustva vezana za odrastanje. Učili smo jedni od drugih, uzajamno se pomagali, sve se delilo. Uvek kažem, ko god je u prilici da ima više od jednog deteta, neka se ne premišlja. Nema ništa lepše – reka je Tamara jednom prilikom za HELLO!

Instagram lolamofficial

 

Fotografija na kojoj je Tamara Dragičević pokazala trudnički stomak, podsetila nas je na činjenicu da je posle prethodna dva porođaja brzo vraćala vitku liniju.

- Sa Stašom sam se više ugojila, pa mi je duže trebalo da regulišem kilažu. U drugoj trudnoći sam se hranila zdravije. Jela sam kuvane obroke, sveže voće i povrće. Trudila sam se da ne večeram kasno, bila sam aktivna i sve je to imalo efekta – otkrila nam je Tamara.

Pročitajte: Mudre žene znaju - Tamara Dragičević otkrila kako je spasla brak od propasti

Uz konstataciju da sreću čine male stvari, dodala je:

- Obradovala sam se kad sam obukla stare farmerke. Ne samo zato što su bile pokazatelj da sam vratila liniju. Dugo ih nisam nosila, pa mi se činilo kao da imam novi komad garderobe.

Instagram lolamofficial

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti