Seksepilni autfit koji samo Hale Beri ume da iznese

Seksepilni autfit koji samo Hale Beri ume da iznese

Autor: | 17/09/2017

0

Oskarovka Hale Beri se pojavila na promociji svog novog filma "Kings", na međunarodnom fimskom festivalau u Torontu, a kada je kročila na crveni tepih svi pogledi su bili upereni u nju, zaista s razlogom...

Hale je pokazala i dokazala da i dekolte koji će vas ostaviti bez daha može da bude seksepilan bez vulgarnosti i da izgleda zaista sjajno.

Hale Beri je za promociju obukla kombinezon iz kolekcije čuvenog kreatora Zuhair Murada za jesen 2017, čiji gornji deo je bogato ukrašen čipkom i sjajnim vezom cvetnih motiva, dubokog dekoltea koji ističe bistu i koji je oivičen nežnom crnom čipkom. Leđa su takođe od čipke, a dugi uski rukavi daju notu ženstvenosti. Kombinezon je upotpunjen crnim dugim i ležernim pantalonama.

Hale je vrlo mudro nakit i šminku svela na minimum, cipele su bile jednostavne i crne, na ušima je imala samo alke,  a od ostalog nakita je dodala nekoliko prstenova koji nisu blještali i skretali pažnju sa onoga što je obukla.

Kombinezon je inače sjajna alternativa haljinama, posebno kada su krojeni i kreirani na takav način da u njima izgledate savršeno seksepilno, baš kao i Hale.

Lagani i glamurozni stil kome je dovoljno dodati torbu i jednostavne cipele da biste postigli pun efekat.

 

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty
Tagovi: Hale Beri moda stil

Pročitajte još