Aleksandar Vong lansirao prvu kolekciju nakita

Aleksandar Vong lansirao prvu kolekciju nakita

Autor: | 22/12/2015

0

Sa čelličnim, urbanim vajbom koji je postao sinonim za estetiku Aleksandra Vonga, njegova kolekcija nakita sadrži tri različite vrste aksesoara za čiju inspiraciju je zaslužna sofisticirana ulična moda!

Ove godine, Vang je proslavio deceniju postojanja brenda tako što je napravio specijalnu capsule kolekciju koja je sačinjena od njegovih najpopularnijih komada. Pored ove kolekcije, odlučio je da nakon brojnih saradnji lansira svoju prvu kolekciju nakita.

Prvi pogled na kolekciju nakita viđen je na pisti, u okviru nove modne kolekcije za proleće/ leto 2016.

Nakit poznatog dizajnera savršeno odražava sofisticiranu uličnu modu, a očito je da glavnu Vongovu inspiraciju predstavlja biciklistički lanac, napravljen od mesinga, paladijuma i zlata.

Kolekcija obuhvata ogrlice, cuff narukvice i minđuše koje su pozlaćene 24 karatnim zlatom, a sastoje se od krupnih karika koje se nadovezuju jedna na drugu.

Uvek sam želeo da radim nakit, ali nikada nisam osetio da je pravo vreme. Uvek sam bio prezazuzet drugim stvarima - izjavio je Aleksandar.

Nakit je dostupan na tržištu, na zvaničnom sajtu kreatora alexanderwang.com, i u svim vodećim prodavnicama, dok će se u martu 2016. pojaviti i na online sajtovima za kupovinu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Alexander Wang Jewelry hellomagazin

Pročitajte još